You are not logged in.

1

Tuesday, December 6th 2011, 6:39am

Ünnepek

Remélem idén is előáll a csapat valami meglepetéssel :)A tavalyi is jó volt :)

2

Wednesday, December 7th 2011, 7:15am

Én nemtudom hogy ez a mostani ez az-e, de baromi jó xd Vérkő eső... xdd

3

Wednesday, December 7th 2011, 2:26pm

Ünnep

Üdv

Szerintem ez még nem a hivatalos event része. A vérkövek a tutoriálból szerezhetőek mikor regisztrál a játékos. Úgy is mondhatjuk, hogy a 15 alap vérkőhöz még kapunk párat. Ha tévedek és ez már "event" akkor jól kezdik mert eddig 112 vérkövet kaptam. Az ünnepi event, ha még nem kezdődött el akkor kíváncsi leszek, hogy mi lesz. Lehetett szavazni rá, de arról lekéstem.

További szép napot.
A név csak egy jelző ami megbélyegzi az embert, de a megfelelő viselőt hatalommal ruházza fel!

Harmi

Beginner

• Send private message

4

Thursday, December 8th 2011, 2:42pm

A tavalyi ünnepekből maradtak vissza a mikulás-sipkák/kabátok meg a cukorrudak?

5

Thursday, December 8th 2011, 7:04pm

112 vérkövet?
Én nem tudom miért, mindennél megcsináltam mindent. Azaz a Tutorialoknál nincsen már olyan hogy: "Végezz el 5 kalandot" Jutalmad 2 vérkő, egyiknél se, se a rend,se karakter,se munka,se térkép nem mondom tovább... szóval nem tudom miért de 89 vérkőm van, am 91 lenne csak 2-t elköltöttem, azaz 91 vérkövem van. Neked hogy van 112??! :huh: :fie: Am nekem is jo lenne 112 :evilgrin: Esetleg nem lehet itt valami hiba?! :shit:
Szint: 62
Vert Kazamaták: 56
Vert Illúziók: 15
Szerzett kaliberek: 13

Utolsó frissítés: 2011 december 81. 20:44 :thumbup:
Szövegem: "Ha megütnek karddal, üss vissza dárdával."

6

Thursday, December 8th 2011, 7:54pm

Üdv

Idő közbe meg nőt a szám 116-ra Mivel az összes feladatott megcsináltam. Ha a beállításoknál a legalsóra rá mész ott mutatja ,hogy milyen feladatok vannak még amiket nem teljesítettél és mi a jutalmad. Mivel már fizettem vérkőért így automatikusan 50 ajándékul a markomba került.25 db-t kapsz, ha aktiválsz egy rúnát és ha olyat aktiválsz amit dungeon vagy illúzió dob akkor csak jól jössz ki :D. Egyéb ként nagyom örülök ennek a mennyiségnek is. Amit viszont sajnáltam, hogy mikor a végén befejeztem az utolsó feladatot is akkor nem volt semmi + szöveg mint Pl: "Gratulálok immár felkészült vagy az előtted álló megpróbáltatásoknak" Nem tudom, hogy értitek- e hogy mire gondolok. Mert azért egy lezárás is jó lett volna. Így kerek a történet :D Itt a mese vége. Boldogan éltek míg meg nem...

U.I.: Idő közben meglátogatott a télapó :D Mivel a 3. kalandom kaliber kardot adott név szerint: Shinnara Dühe Sebzés 100/200 Ügyesség +420 Intelligencia +140 ( Úgy látszik jó voltam mivel volt olyan hónap mikor 3 kalibert is kaptam kalandból)
A név csak egy jelző ami megbélyegzi az embert, de a megfelelő viselőt hatalommal ruházza fel!

This post has been edited 2 times, last edit by "Valaki" (Dec 8th 2011, 8:05pm)

7

Thursday, December 8th 2011, 8:37pm

Az szép. Lám megnéztem a beállításoknál.
A helyzet az hogy csak 15 küldetés van kész a 16-ból, most végzem el az utsót. Am ez minden nap újrafrissül? Most is azt kel hogy napi 5 kaland és kapok 5 vérkövet de tegnap is ez volt. Am én is rendeltem már vérkőt a játékra közel 1500-at össz XD Amiatt kaptam az 50 +-ot én nem értem. Bakkerman... most nézem 116-ra nőtt, de nekem akkor is csak 89 van... Nem az lehet a hiba hogy valamelyiket nem kaptam meg amit meg kellett volna? :huh: :huh: Am nem értem most.... 116 vérkőből 111-nek kéne lennie de nem költöttem és csak 89 van! :SS Vagy több küldetés van? Vagy ezek naponta újrafrissülnek. :S

EDIT: Kell még +3 vérköves kalandot teljesítenem, am 62 vagyok és 300 tp kell és 63. Elnézést e kis offért :) Na szóval még 3 vérköves kaland, és 5 vérkö, de a 3 vérkö elmegy 2-t kapok az össz 91 vérkö. Amúgy azt nem értem, kiküldtem dolgozni 12 óráért, azt mondtam uncsizásomban inkább visszavonom és csatázok, de kalandom se volt mert nem volt időm, erre most meg ez jön, de már tegnap ezt én megcsináltam XDD 8)

8

Thursday, December 8th 2011, 9:09pm

Üdv

Válaszolok, hogy mihamarabb lezárhassuk ezt a problémát. ( ellnézést ha offolok) A beállításoknál ha össze adod a kapható jutalmakat akkor 116-nak kell kijönnie. Három elméletem van erre a problémára. Nem tudom melyik állja meg a helyét.
1: Ha elvileg minden feladatott végig csináltál akkor tüzetesen nézd át mindnek a peremét és amelyik élénkebb színű azt megcsináltad. Lehet pusztán figyelmetlenségből ki hagytál egyet vagy valami hasonló. Vagy tudattalanul költöttél már belőle és azért nincs meg az adott összeg.
2:Tényleg egy hiba lehet. ( Nem tudom biztosan) ( Volt már olyan nekem, hogy vérkő vásárlásnál picit késett az anyag, de kis idő után jóvá íródott.)
3: Mivel én magasabb szinten állok (150) ezért lehet másfajta jutalmazási rendszer érvényes és ezért kaptam többet.
Ezek az ötleteim. Ha továbbra is fennáll ez a probléma akkor keres fel valakit aki jobban tud ez ügyben segíteni. ( Ne offoljuk azért szét :D)

Ünnepi fonálra vissza térve azért lehetne többször is event. A húsvéti is tetszett nekem. Még most is van pár tojás amit tartogatok pár mostani új fagyóba. Ha olyan lesz mint tavaly és mindenki kap egy csomagot az is jó. Igaz akkor még egy bizonyos ideig benne hagyták kaland alternatív dropba így elég sok mikulásos tárgyat össze szedtem. Kíváncsi leszek, hogy most mi lesz. Ha valaki tud valamit akor ossza meg a jó néppel mertén már tűkön ülök :D

9

Thursday, December 8th 2011, 9:15pm

Nem költöttem belőle... 1-et sem... Nemértem... Ez egy hiba :S
Am ez elég nagy gáz hogy pont nekem nem jutott több :((((

10

Friday, December 9th 2011, 11:38am

Sziasztok!

A BEÁLLÍTÁSOK menüpontban tálatok egy olyan részt hogy KÜLDETÉSEK ott 16 feladatnak kell lennie mindenkinek ott összelehet számolni hogy hány követ kaptatok és azt is meglehet tudni ami még nem lett teljesítve.

A számok 1-től 16-ig vannak mindegyikre rákattintva meglehet tudni hogy megkaptad az érte járó jutalmat vagy sem.
Például: Idézés köre: Aktiválj egy drágakövet. Fizetség: 25 (Már megkaptad)

Én egyébként 122 követ kaptam összesen.

Na remélem tudtam segíteni.

Üdv: Sunike27

11

Friday, December 16th 2011, 4:04pm

Üdv

Nem tudom, hogy hogyan lesz ez az egész, de jó lenne tudni valamit róla! Vagy legyen meglepetés? Valami új infó az elkövetkező ünnepel kapcsolatos eventekről? Na Valaki? Senki???

12

Saturday, December 24th 2011, 10:59am

Ácsi

Szép jó napot.

Valamit hiányolok azóta mióta beléptem reggel a tanoth világába. Mi is lenne az... Valami furcsa megfoghatatlan érzés mintha hiányozna. Meg van!
Hiányolom a karácsonyi hangulatot a játékból!!!!!!!!!!!!!!!!!! Érdekes hogy ezen a héten más böngészős játékban ( Ugyan úgy GF ) már a hét eleje óta meg van ez az érzés hogy közeleg a karácsony. Mi van most itt fiuk/lányok el felejtetek minket mióta legyőztük Elkaidost? Vagy csak én vagyok ennyire türelmetlen és csak a nap folyamán fog frissítés be jönni? Nem... Szerintem az első az igaz :P Tavaly pedig már dec 6.án voltak ajándékok vagy kifogytunk mostanra az ötletekből? Akkor ideje lenne megint beszívni és elő venni azokat a fantáziátlanul dús ötleteket amit a cég produkál és gyerünk csináljuk meg! :D

U.I.: Had legyek én az első ( vagy második) aki Boldog békés karácsonyt kíván és sikerekben gazdag új évet mind a tanoth játékosainak és az üzemeltetőknek és a support csapatnak meg még sokan másoknak is.

13

Sunday, December 25th 2011, 9:25am

Sziasztok!

Még új vagyok itt , a nevem nyúlfaggyú.
Először is Mindenkinek Kellemes Karácsonyt kívánok!

Amúgy az ünnepekkel kapcsolatban: 61-es szintű vagyok tegnap győztem le az 53-dik kazamatát és dobott egy Shinnara Ajándékát => Ügyesség + 411
Intelligencia + 136
Ez eddig nagyon jó!
Ma: 54-dik kazamata Északi gargoyle: Éppen, hogy megnyertem és dobott egy Démon Csizmát => Erő + 384

Összegzés: Szerintem azért elég jó Karácsonyi ajándék. :D

Várom a válaszotokat!

Üdv:nyúlfaggyú

14

Sunday, December 25th 2011, 12:06pm

Ajándák?

Üdv

Nem tudom, hogy hogy vagy vele, de mivel én nemsokára betöltöm a 153-mat. (1000tp kell) Neked lehet külön élmény, hogy kaptál egymás után, de nézzük meg akor az én néző pontomat karácsony estéjén....

96. dungeon 1.2 millió élet felet ( Nem tudom most hirtelen menyi pontosan neki)
Szokás szerint ütök vagy 130-at. Ebből leblokkolja majdnem a felét. Jó esetben tegyük hozzá. Általában 400.000 Hp ja szokott maradni.
( majdnem 1 hónapja szenvedek vele. ezt is tegyük hozzá)

45. illúzió

Ismeretlen szörny. menet idő 20 perc.
Na végre egy új ellenfél az előző 3x-er kenterbe vert a szuper magas hpja miatt. ( Általában 1.2 millió körül volt.)
20 perccel később...
Nééé mááá ennek is ugyan annyi Hp-ja van. ja és 230 a szintje. Ennek is 400.000 körül marad a hpja.

Jaj de várjunk csak! Nem rég vertem le a 94. 95. dungeont arról nem is beszéltem. Mind a kettővel legalább 1.5 hónapot szenvedtem. Erre mit ad a 94. dungi? Hát igen továbbá találtál egy mágikus tárgyat. ennek a szövegnek a láttán már cigány kerekezek a kisszobában, de mielőtt veszélyeztetném az életem nézzük csak meg... A mindenit egy Megegyezés rúnája mivel naponta 5 alkalommal kérhetek új tárgyat akereskedőtől. Ez volt a szívem vágya. Amúgy sem veszek semmit már a kereskedőtől mert mindenhol majdnem kaliber pihen. ( És még csücsül 6 db az inventorimba. Várván hátha beteszik a játékosok közti kereskedést. Ezek után már nem a cigány kerekezést hanem az akasztó kötelet fontolgattam a kis szobában. Nem várjunk csak. 95. dungeon új és le is verhetem egyből. le is vertem.. Pénz....

Valahogy így telt el nekem az ünnepek és az a közötti napok.

Ja egy pozitívum!!! dec 6. án kaptam kalandból kaliber kardot. :DDD :thumbsup: Ezt is fél év után. Igaz többször mint dungeonból vagy illúzióból.

Mind egy. Én már félek sikerekben gazdag új évet kívánni mindenkinek. Látván ezt az évet. Ja és a GF be írhat egy nagy fekete pontot a füzetébe!!! El múlt karácsony és semmi változás.

Setzen Sie sich bitte!!!!! Einser!!!!!!! :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

15

Sunday, December 25th 2011, 3:58pm

Én is sajnálom, hogy semmi változás, de én arra gondoltam, hagy nem sok 61-es embernek van már Shinnara Ajándéka vagy Démon Csizmája.
De tényleg igazad van, hogy rendes kaliber már nehéz szerezni.

16

Sunday, December 25th 2011, 10:25pm

Üdv

Nem akarok senkit se megbántani, de azért ha nem képesek karácsonykor eventet ki adni akkor lennének oly szívesek közölni az okát! Mert elég zavaró, hogy csak így hagynak minket egy csomó kérdéssel. Képesek lennénk megérteni akkor a helyzetet. Mert most nagyon úgy tűnik, hogy valaki/valakik (
trehányságából
) nincs ünnepi event. Tudom, hogy karácsony van ilyenkor mindenki igyekszik a legtöbbet a szereteivel tölteni az időt, de pár sor erejéig vehetné a fáradságot. Pedig még úgy emlékszem volt is szavazás ez ügyben hogy mi is legyen az event. Kétlem, hogy a többlet szavazat azon lett volna, hogy a karácsony és a tanoth nem köthető össze. Gondolom mindenki örülne pár eventes tárgynak vagy segítőnek vagy hátas jószágnak. Vagy ha vissza tennék a tavalyi mikulásosat annak is örültem volna. Tapasztalom, hogy a fórum rész is halott. Páran még irkálnak, de velük együtt találgatok én is. Kiváncsi leszek, hogy holnap lesz-e változás. Addig is további jó játékot.

17

Thursday, January 5th 2012, 10:26pm

Békés karácsony....

Üdv all

Jöttem picit sírni! Szó szerint. Egyik szemem sír a másik nevet a harmadik pedig átkoz! A negyedik pedig nézelődne körbe a többi szerveren, hogy ott is ilyen szánalmasra méltó a helyzet. Nagyon nem találtam olyan utalást arra, hogy miért nem volt Decemberben. 2011-ben karácsonyi vagy más ünnepi event. Lehet én nem kerestem kitartóan, de lehet a semmit nehéz lenne megtalálni. Mivel az is szomorú, hogy a fórum részt is majdnem én tartom életben. Jó lenne ha valaki fel világosítana, hogy mi miatt / mi okból nem volt event. Mert egy levél megírása nem tart olyan sokáig. PL: Bocs skacok a karácsonyi event el marad mivel... Nem halt volna bele senki ha le ír legalább ennyit. Vagy lehet e miatt maradt el mert meg halt írás közben? :D Akkor én kérek elnézést. Na mind egy könyű siránkozni azon ami már el múlt. A GF amúgy sem volt a szívem csücskében, de ezzel még nagyobbat eset a magán skálámon. Lehet valami más miatt maradt el, de pont erről beszéltem, hogy semmit sem tudok/tudni az egészről. Vagy ez egy nagy össze esküvés része és csak engem zártatok ki belőle. ?(
Szeretek játszani a tanoth-al. Legalább 2 éve látogatom nap mint nap. Voltak jó húzásai az elmúlt időszakban. illúzió barlang/ sárkányos event. STB... Na mind egy irhatok több oldaldalt erről a témáról. Ha valaki rajtam kívül foglalkoztatja még ez a téma egyáltalán és netán tud valami kézen fogható információt ezen témával kapcsolatban akor ellőre is megköszöném ha le írná. Amúgy már félek bele gondolni mit csinálnak húsvétkor.

18

Friday, January 6th 2012, 5:52pm

Szerintem szimplán a Gf le...a az egészet,nem latnak az orruk hegyénél tovább,mert gondolom úgy vannak vele h nem hozz nekik pénzt,és ezért inkább nem is csinálnak semmit,csak sajnos nem látják h ez nekik igen negatív reklám,de akik vakok azok az is maradnak,vagy szimplán mint aszem valaki írta nem törödömség az egész.

19

Saturday, January 14th 2012, 12:35pm

Üdv all

Keresgéltem a fórumok közt, hogy netán elvétve meg említik azt, hogy mi, hogy lesz/lett volna az ünnepi eventel kapcsolatban. Eddig semmi. A másik dolog ami frusztrál, hogy azóta eltelt menyi nap is? Ha karácsonytól nézzük 21 nap. Majdnem 1 hónap. Kérdem én! Valami változás történ ez óta? Ha valaki azt válaszolta, hogy nem akor most nagyot tévedett. Igen meg lepő mi. Az arc kifejezésem valahogy így nézhette ki: :doofy:
Képesek voltak be tenni egy olyan eventet, hogy "Boldog óra" 10% több vérkő vásárlás után. Nos én SMS után szoktam 90 vérkövet venni úgy 1800 Ft körül van. Na tényleg nagyon boldog volt az az óra, hogy a GF nagy lelkűségének köszönhetően +9 db vérkövet lehetett volna kapni.
El kezdtem elemezni a event címét is. "Boldog óra" na és a Boldog karácsony hol van? Úgy voltak vele, hogy á minek az úgy is mindjárt itt lesz 2012 december 21. Addig még megszedjük magunkat pénzzel és majd úgyis világ vége. Az után már mindegy! Nem adtam itt fel. A szeretet forgalmazó cégünknek van más fajta böngészős játéka is. ( Nyugodt szívvel írom ki a nevüket mivel GF- ezért nem sértek reklámozási szabályt)
Habár a reklámozástól a hányinger kerget: :puke:
Nos végig jártam a fórumokat és döbbenten néztem, hogy voltak eventek decemberben. El kezdtem gondolkozni, hogy mi van ha a télapónak egy nagy üres folt van a térképén a tanoth fölgye helyén. Szerencsére ez nincs így mivel minden egyes GF által üzemeltette böngészős játékban a "Boldog óra" nevezetű event szerepel. Nos szívem szerint nekem az az 1 óra nem valami boldogan telt el. Fogalmazok szerényen: :cursing: <----valahogy így. Azért azt nem mondhatjuk, hogy ki fogytak az ötletekből mivel a BattleKinght nevet viselő GF böngészős játékban 14 napig tartott a karácsonyi event. Mindenki fel teheti azt a kérdést ami már érlelődik bennünk egy ideje.
- Na és velünk mi lesz?....
Természetesen a válaszra várni kel mivel a fórumon a hírek úgy terjednek mint egy kihalóban lévő vírus. Néha napján valakit el kap a láz és írni kezd valamit. Úgy érzem nekünk be kel érnünk azzal a +9 ajándék vérkővel ami előtt jó pénzért veszünk 90 db-t. Volt 2011-ben december előtt egy olyan szavazás, hogy meg lehetett szavazni, hogy milyen karácsonyi event legyen. Nem tudom ki emlékszik rá, de kétlem, hogy a szavazati többség arra voksolt, hogy a Tanoth és a karácsony nem illik össze. Ha igen akkor ÚJRA SZÁMLÁLÁST AKAROK! Más részt pedig annak sem látom sehol az eredményét. Igaza lehet Netallonak, hogy a GF le.... az egészet. Nem is csodálom, hogy a régi ismerőseim kik 2 évvel ezelőtt elkezdtek velem napi szinten játszani és most abba hagyták. Nos mindenkinek meg van a saját véleménye erről a témáról. Az enyémet el is lehet olvasni. ( Sőt kötelező :thumbup: ) Kíváncsi leszek, hogy mikor fognak egyáltalán reagálni erre az egészre. Vagy akkor tényleg dobják oda magukat az elkövetkezendő ünnepekhez. Pl Valentin nap/húsvét/ Mindenki adjon Valakinek ajándékot nap. Na jó az utóbbiakban az egyik nem ünnep! Igen a szemfülesek észre vehették, hogy a vallentin nap a ludas :D. Na 1 szó mint 100, ha tényleg ettől a perctől kezdve a legközelebbi eventnél be veti a GF a 120%-os teljesítményt akkor képes leszek más szemmel is nézni rájuk. Gondolom nem csak én.

20

Saturday, January 14th 2012, 3:13pm

Hat igen,szerintem mindenki véleményét tolmácsolom azzal ha azt mondom a Boldog óráról h ba.......átok meg(mivel annyit se ér),ha mégse akkor elnézést kérek,de igen,ez a game egyre inkább csak arról kezd szólni,hogy kizsigerelés,sajnálatomra,vicc hogy kb 1 vagy mennyi idö alatt össz vissz volt 1 sárkány event,ami nem igen volt hosszú,meg hogy most karácsony elfeledve,kiváncsi vagyok hogy mi lesz,még még a végén megkapjuk azt is ha ember netán vesz vérkövet cserébe a pénzedért kapsz 1 levelet 1 röhögő arccal. Meg kicsit en furcsálom ,hogy kb ez az uj helyszin,illúziók barlangja is semmit erő,fura hogy mar 60dikat ütöm ,és eddig zöld meg kéken kívül meg pár hasztalan lilán kívül semmit se kaptam,mint ahogy a kazamata utolso 5 szintje is mit adott: 2szer arany, meg 3szor tárgy(2kék+1 zöld),szerintem itt valami ku...ra nincs rendben,föleg hogy semmi hivatalos reakció senkitől.