Am nekem is jo lenne 112
Esetleg nem lehet itt valami hiba?!
. Egyéb ként nagyom örülök ennek a mennyiségnek is. Amit viszont sajnáltam, hogy mikor a végén befejeztem az utolsó feladatot is akkor nem volt semmi + szöveg mint Pl: "Gratulálok immár felkészült vagy az előtted álló megpróbáltatásoknak" Nem tudom, hogy értitek- e hogy mire gondolok. Mert azért egy lezárás is jó lett volna. Így kerek a történet
Itt a mese vége. Boldogan éltek míg meg nem...
Mivel a 3. kalandom kaliber kardot adott név szerint: Shinnara Dühe Sebzés 100/200 Ügyesség +420 Intelligencia +140 ( Úgy látszik jó voltam mivel volt olyan hónap mikor 3 kalibert is kaptam kalandból) This post has been edited 2 times, last edit by "Valaki" (Dec 8th 2011, 8:05pm)
Am nem értem most.... 116 vérkőből 111-nek kéne lennie de nem költöttem és csak 89 van!
S Vagy több küldetés van? Vagy ezek naponta újrafrissülnek. 
Na szóval még 3 vérköves kaland, és 5 vérkö, de a 3 vérkö elmegy 2-t kapok az össz 91 vérkö. Amúgy azt nem értem, kiküldtem dolgozni 12 óráért, azt mondtam uncsizásomban inkább visszavonom és csatázok, de kalandom se volt mert nem volt időm, erre most meg ez jön, de már tegnap ezt én megcsináltam XDD
)
Tavaly pedig már dec 6.án voltak ajándékok vagy kifogytunk mostanra az ötletekből? Akkor ideje lenne megint beszívni és elő venni azokat a fantáziátlanul dús ötleteket amit a cég produkál és gyerünk csináljuk meg! 
DD
Akkor én kérek elnézést. Na mind egy könyű siránkozni azon ami már el múlt. A GF amúgy sem volt a szívem csücskében, de ezzel még nagyobbat eset a magán skálámon. Lehet valami más miatt maradt el, de pont erről beszéltem, hogy semmit sem tudok/tudni az egészről. Vagy ez egy nagy össze esküvés része és csak engem zártatok ki belőle.
<----valahogy így. Azért azt nem mondhatjuk, hogy ki fogytak az ötletekből mivel a BattleKinght nevet viselő GF böngészős játékban 14 napig tartott a karácsonyi event. Mindenki fel teheti azt a kérdést ami már érlelődik bennünk egy ideje.
. Na 1 szó mint 100, ha tényleg ettől a perctől kezdve a legközelebbi eventnél be veti a GF a 120%-os teljesítményt akkor képes leszek más szemmel is nézni rájuk. Gondolom nem csak én. Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH