You are not logged in.

1

Friday, December 24th 2010, 12:33pm

Rend Hiba

Kedves Moderátorok! Amikor belépek a rend menüpontba akkor a chat ablakba ezt írja ki:Gib hier deinen Text ein. és emiatt a rend tagjai nem tudnak egymásnak írni, és még aranyat se enged beadni. Ez miért lehet?

2

Friday, December 24th 2010, 4:59pm

Ugyanezt írd meg itt!

3

Saturday, December 25th 2010, 4:02pm

Kedves Moderátorok! Amikor belépek a rend menüpontba akkor a chat ablakba ezt írja ki:Gib hier deinen Text ein. és emiatt a rend tagjai nem tudnak egymásnak írni, és még aranyat se enged beadni. Ez miért lehet?
A német üzenet miatt arra gondolok, hogy a német szerver adatbázisához próbál csatlakozni. Minden egyéb funkció működik? Aranyat tudsz beadni stb.?

A játékban EXPENSIVE néven találtok meg! Ha bármi gondod van írj PM-et, vagy nyiss topicot és ha tudok segítek :D
Magyar Tanoth: 1.7.7_pl2 REV 7028

4

Saturday, December 25th 2010, 4:51pm

A német üzenet miatt arra gondolok, hogy a német szerver adatbázisához próbál csatlakozni. Minden egyéb funkció működik? Aranyat tudsz beadni stb.?
Nem semmi sem működik. Csak 1 embert tudok bevenni a rend max 9tagu lehet de csak 8at enged. Nem tud senki beadni aranyat.

powerricsi

Beginner

• Send private message

5

Monday, December 27th 2010, 9:59pm

Ezzel a gonddal én is találkoztam. Egy ismerősöm rendjében volna még két hely és nem tud meghívni. Azt írja a rend elérte a max létszámot.
4 fős a rend,6 főig van most fejlesztve és meghívni sem lehet.
This post has already been reported.

6

Tuesday, December 28th 2010, 9:19am

ezzel a gonddal én is találkoztam .
Se adózni , se meghívni nem lehet a rendbe.
Remélem hamar javításra kerül a hiba.

7

Tuesday, December 28th 2010, 11:25am

Srácok!

Ne reménykedjetek, hanem ÍRJATOK A SUPPORT-ra!

Itt a Fórumon elég nagy a csend, vagy szabadságon vannak, vagy nem tartják fontosnak amit írunk, mert válaszként még egy betüt sem kaptunk..

8

Friday, December 31st 2010, 6:12am

Most már nálunk is meghalt a menü. :)

Az a baj, hogy hiába írunk a jegyrendszerre, ha nincs, aki rendbe tegye a gépeket.
Ha lenne GA, az ő dolga lenne, de mivel nincs, így max. a németeket tudják a "Team" tagok zargatni.

De, ha belegondolunk mennyi idő volt, mire végre visszaállították a napi nullázást éjfélre, akkor itt nagy csodákat nem várhatunk...

Csiliz

Beginner

• Send private message

9

Friday, December 31st 2010, 12:51pm

Srácok!

Ne reménykedjetek, hanem ÍRJATOK A SUPPORT-ra!

Itt a Fórumon elég nagy a csend, vagy szabadságon vannak, vagy nem tartják fontosnak amit írunk, mert válaszként még egy betüt sem kaptunk..
És gondolog, hogy akkor gyorsan választ is kapsz?! Én nyitottam rá egy jegyet. Bejelentettem a hibát, de a nagy csenden kívül semmi sincs róla azóta sem! A SUPPORT is mélyen hallgat!

10

Friday, December 31st 2010, 1:19pm

Most már nálunk is meghalt a menü.

Megköszönnénk előre is, ha leírnád a körülményeket, hogyan tapasztaltad a hibát.

Én arra gyanakszom, hogy amikor aktiválták az újítást, a kiküldött meghívók okozhattak bajt, vagyis akik a rendbe megvoltak híva, "beragadtak". De ez csak egy tipp..

Kérek mindenkit, akinél fennál a "Rendek"-hiba, ossza meg velünk a tapasztalatait, talán hamarabb eredményre jutunk!

11

Friday, December 31st 2010, 4:25pm

Bizony, így van...

Amikor kirúgtam egy inaktív tagot, még nem volt hiba, utána kiküldtem egy meghívót, és konyec.

Nemrég elfogadta az illető a meghívást, belépett, és újra helyreállt a rend.
(Mindkét értelemben)

12

Friday, December 31st 2010, 4:41pm

Jó neked, mert ezek szerint scrollozni is tudsz. Nálam úgy beragadt a Rendek, hogy csak az eslő 7 tag látszik.. :(

13

Friday, December 31st 2010, 10:28pm

Most már, hogy belépett a meghívott.
Előtte nekem is teljesen le volt fagyva.
Ezért azt tudom ajánlani azoknak, akiknek még működik a menü, hogy ne küldjenek meghívót senkinek, mert visszafelé sülhet el a pisztoly!

Reméljük mihamarabb elkészítik a következő frissítést...

14

Saturday, January 1st 2011, 12:05pm

Most már, hogy belépett a meghívott.
Előtte nekem is teljesen le volt fagyva.

Ejnye-ejnye! Elfelejtetted már, hogy mire kértél, mikor még jó volt a "Rendek", hogy ne támadjam a klánodat? Most, hogy neked helyre állt a "Rendek" és belépett egy új tag, EGÉSZ ÉJJEL támadtad a klánunkat, holott tudhatod innen a Fórumról, hogy nálunk NEM MŰKÖDIK a "Rendek".

Ez nagyon kisstílű, pitiáner dolog, többet néztem ki egy magát szerényen "mesternek" tituálóból.

Sebaj, ha a "Rendek" hiba helyre áll, többé nem kegyelmezünk senkinek, még annak sem, aki könyörög.. :D

15

Saturday, January 1st 2011, 3:40pm

Nem volt semmilyen megegyezés, hisz akkor is támadtatok napi 2-3x...
Szóval nem kell kiforgatni a szavaimat!

Az meg a másik, hogy egyszer gondoltál egyet, és válasz nélkül támadtál non-stop, holott tudtad, hogy tönkrement a VGA-m, ezért alig játszottam...

Amúgy már nagyon régóta támadunk titeket, és még a többi klánt körülöttetek.

A rendek menünek semmi köze a klánharchoz, hisz kb. 1 hete betámadtál... :thumbdown:

Ja, és attól még a menün belül megtudod nézni a klánharcokat, hisz másképp nem láthattad a csatajelentéseket.

Szó mi szó, én többet nem kívánok veled értekezni!

Kiegészítés:

Azóta támadunk, amióta megírtad a leveled, amiben az állt, hogy ássuk elő a csatabárdot!
Ez hónapokkal ezelőtt történt.

Senki nem rontott rátok, folytattuk a támadást...
Elvéle, te is azt írod mindig, hogy ez a játék egyik fő eleme...

Hamár a pitiáner résznél tartunk, inkább az a szégyen, amit most csinálsz.
Akárhogyis nézzük, ez személyes jellegű dolog, nem publikus.

Persze, gondolom mást nem tudtál kitalálni, hogy enyhíts a sérelmeiden.

This post has been edited 1 times, last edit by "-Mester-" (Jan 1st 2011, 4:06pm)

16

Saturday, January 1st 2011, 3:55pm

Khmm..

Ja, és attól még a menün belül megtudod nézni a klánharcokat, hisz másképp nem láthattad a csatajelentéseket.

1. A "Rendek" menüben KIZÁRÓLAG (mint már említettem) az első 7 játékos látszik! - Nem scrollozható (Ebből következően, sem felvenni, sem kirúgni nem lehet a 7 első játékoson kívül SENKIT!) Tehát, lőttek a fejlődésnek, létszámbővítésnek.

2. Chat ablak - NEM MŰKÖDIK

3. "Rend háborúk" - Látható, scrollozható (Innen láttam, hogy azonnal ránk rontottál, mihelyst felvettél egy tagot.)

4. Aranyat beadni - Nem lehet

5. Vérkövet beadni - Nem lehet

Semmi gond, ez csak egy játék, van aki fair módon csinálja, van aki nem..

Szerintem is zárjuk a kommunikációt, egyébként sem ide tartozik, és maradjunk a Rend hibával kapcsolatos témánál.

17

Saturday, January 1st 2011, 4:43pm

:D

Még jó hogy itt a rendhibákról kéne írni:D

Én azért megjegyezném hogy a harcokat még mindíg összevissza keveri a rendszer.

A megnyertet vesztettnek írja és fordítva.

Üdv

Phonix

18

Sunday, January 2nd 2011, 10:59am

Még jó hogy itt a rendhibákról kéne írni
A "Rend hibából" adódó következményekről írunk. Például, hogy az egyik klán, akinél a hiba fennáll hátrányba kerül azokkal szemben, akiknél nincs hiba. Az már más kérdés, hogy valaki úriember és tartja-e a szavát. De ez csak játék..

19

Monday, January 3rd 2011, 5:16pm

AMIT SENKI SE TEGYEN, REND HIBA ESETÉN!

Én bátor spártai módon megtettem, hogy FELOSZLATTAM A RENDET.

Amíg egyedül voltam, helyre állt a rend. (arany, vérkő elköltés, chat ablak)

Amint belépett egy újra meghívott tag, azonnal "lefagyott" minden.

Sőt, nekik sem működik a Rendek opció, semmilyen formában.

Most ott tartunk, hogy a maximális létszámunk 5 fő lehet, mert semmit sem enged beadni!

Az ÖSSZES FEJLESZTÉSÜNK ELVESZETT; százezernyi aranyak és rengeteg beadott VÉRKŐ!

Pillanatnyilag ez a helyzet, hogy stagnálunk és várjuk a GameForge visszajelzését a hibára.

Állítólag németül kell reklamálni, de én elvből nem teszem;

1. MAGYARORSZÁGON VAGYUNK

2. MAGYAROK VAGYUNK (Na jó, bennem görög vér is csörgedez.)

3. MAGYAR FORINTTAL FIZETÜNK A JÁTÉKÉRT

Szerintem, ez épp elegendő ok, hogy figyelembe vegyék.

* * *

mobilport: Kárpótlásra igen is igényt tarthatunk, ha hitelt érdemlően bizonyítható, hogy az újítás pénzbeli hátrányt okozott. (Elmentett képernyő)

Olvass vissza kérlek, mert EGYÉRTELMŰEN KISZŰRTEM, hogy nem böngésző hiba, nem oldható meg semmilyen takarító programmal, ugyanis ismétlem;

GÉPTŐL, OPERÁCIÓS RENDSZERTŐL, BÖNGÉSZŐTŐL, IP-CÍMTŐL FÜGGETLENÜL FENNÁLL A HIBA!

* * *

Szavazás: A BF Fórumon volt a szavazás az újítás után egy threadben. Mondható, hogy MINDENKI elutasította az újítást az összes magyar szerveren. (16 szerver van!)

20

Wednesday, January 5th 2011, 1:03pm

Re

Na mint útóbb kiderült számomra is itt a meghívóval van valami hoppá , jóbban mondva avval ha meghívsz valakit és az nemlép be a rendbe.
Attól a pillanatól hogy kiment a meghívóm behalt a rendben minden , és amíg benemlépett a meghívott adíg nem is működtek a dolgok.
Miután belépett helyreállt minden.
Tehát javaslom az ember csereélgetésnél azt hogy elötte levelezzetek le mindent 100% ra hogy belép vagy nem!!!
És csak levélváltásután küldjétek ki a meghívót , ha biztosak vagytokbenne hogy a felvennikívánt személy csatlakozni is fog a rendbe.
Paszív játékosnak küldött meghívó amit nemhasználnak fel az = a rend lefagyásával!!!
Remélem ez segítség volt abban hogy akinek működik a rendek menü az legalább ne essen abba hibába hogy nekise működjön.
Üdv
Phonix