A német üzenet miatt arra gondolok, hogy a német szerver adatbázisához próbál csatlakozni. Minden egyéb funkció működik? Aranyat tudsz beadni stb.?Kedves Moderátorok! Amikor belépek a rend menüpontba akkor a chat ablakba ezt írja ki:Gib hier deinen Text ein. és emiatt a rend tagjai nem tudnak egymásnak írni, és még aranyat se enged beadni. Ez miért lehet?

Nem semmi sem működik. Csak 1 embert tudok bevenni a rend max 9tagu lehet de csak 8at enged. Nem tud senki beadni aranyat.A német üzenet miatt arra gondolok, hogy a német szerver adatbázisához próbál csatlakozni. Minden egyéb funkció működik? Aranyat tudsz beadni stb.?Kedves Moderátorok! Amikor belépek a rend menüpontba akkor a chat ablakba ezt írja ki:Gib hier deinen Text ein. és emiatt a rend tagjai nem tudnak egymásnak írni, és még aranyat se enged beadni. Ez miért lehet?

És gondolog, hogy akkor gyorsan választ is kapsz?! Én nyitottam rá egy jegyet. Bejelentettem a hibát, de a nagy csenden kívül semmi sincs róla azóta sem! A SUPPORT is mélyen hallgat!Srácok!
Ne reménykedjetek, hanem ÍRJATOK A SUPPORT-ra!
Itt a Fórumon elég nagy a csend, vagy szabadságon vannak, vagy nem tartják fontosnak amit írunk, mert válaszként még egy betüt sem kaptunk..
Most már nálunk is meghalt a menü.
Most már, hogy belépett a meghívott.
Előtte nekem is teljesen le volt fagyva.

This post has been edited 1 times, last edit by "-Mester-" (Jan 1st 2011, 4:06pm)
Ja, és attól még a menün belül megtudod nézni a klánharcokat, hisz másképp nem láthattad a csatajelentéseket.
Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH