You are not logged in.

1

Thursday, March 10th 2011, 5:06pm

Legyen szerver2

Szerintem legyen szerver 2 és ot még aki nem tud küldeni sms-t még az is lehet valaki meg lehesen kereskedni a cuccokkal

2

Thursday, March 10th 2011, 6:10pm

Hát igen egy s2 igencsak elkelne :)

A játékban EXPENSIVE néven találtok meg! Ha bármi gondod van írj PM-et, vagy nyiss topicot és ha tudok segítek :D
Magyar Tanoth: 1.7.7_pl2 REV 7028

3

Thursday, March 10th 2011, 6:15pm

Tényleg! Miért is nem volt eddig S2? Más GF játékoknál rövid időn belül jönnek/jöttek a szerverek.

4

Friday, March 11th 2011, 5:20am

Ez a sárkányháborús akció is egyfajta aktivitás felmérés, a GF részéről.
Mivel kis hazánk szervere igen aktív lett, ezért nagy valószínűséggel, lesz S2.

A felszerelésekkel való kereskedelem, biztos, hogy nem valósul meg.

5

Sunday, March 20th 2011, 8:31pm

Helló!

Én nem támogatom a több szerver lehetőségét mivel mindig az új szerver lesz a menő igy a régi meg szépen kihal!
Lásd (Bite Fight)
Inkább szépen pucolják ki akár a totem rendszer bevezetésével ha ez után is tele lesz a szerver akkor jöhetne a második!
De akkor se minden félévben új szerver.

Kaine01

Beginner

• Send private message

6

Friday, May 20th 2011, 8:34am

Sziasztok!
Nem akartam újat nyitni,ezért ide másolok be 1 levelet. Igaz angol,de így küldte a Tanoth csapat:) Annyi biztos,hogy új szerverről van szó:
Terrifying creatures and powerful demons are clawing at every opportunity to submerge the country of Aris into darkness and to drag it into the mud. Now's your chance to become a legendary hero! Raise your sword once again and enter another adventure on the new Tanoth Server!
Fight of the dark forces

Become the hero of this world, who faces danger and intrepidly confronts his missions.
Choose your equipment from a large selection of weapons, armour and mounts!
Enrich the ranks of adventurers and liberate the land from darkness!

Face the hordes of demons and play Tanoth for free!

Your Tanoth Team

*Nem magyar nyelvű üzenet. Ejjel

This post has been edited 1 times, last edit by "Ejjel" (May 21st 2011, 10:46pm)

7

Friday, May 20th 2011, 4:50pm

Szerintem ilyen nálunk még nem lesz... :(
Vagy ha igen, akkor jó sokára.

Amúgy most már 100%-osan támogatom egy új szerver indítását!

Aki most kezd játékot a jelenlegi szerveren, annak semmi esélye bekerülni pl. a TOP50-be...

Ejjel

SMOD / S.T.A.L.K.E.R.

• Send private message

8

Saturday, May 21st 2011, 10:51pm

Ezt az üzenetet páram negkapták.

Semmi köze új magyar szerverhez.

Ha a magyar szerveren lenne változás, azt magyarul írott szövegben kapnád....

És hogy ne off: szerintem felesleges új szerver, inkább ki kéne pár inaktívot takarítani...

This post has been edited 1 times, last edit by "Ejjel" (May 21st 2011, 10:59pm)

9

Saturday, June 11th 2011, 3:41pm

Sziasztok!

Agyaltam én is ezen a szeró 2-őn, megpróbáltam ésszerűségeket, törvényszerűségeket találni a magyar és a többi más nyelvű szerver közt, de nem nagyon jöttem rá, hogy mi a rákot kéne tennünk kis hazánkban, hogy a GF észrevegye, hogy mi is ugyanolyan emberek vagyunk mint a csehek vagy a portugálok vagy a szerbek. Unalmamban beregisztráltam a német szerverre, és értetlenül néztem a top 10 játékos szintjeit, ilyen finom 580 meg 400 feletti karaktereket, és felmerült bennem az első ok-okozat:
Lehetséges, hogy a GF csak akkor nyit új szervert, ha a legelső ember eléri a minimum "100." vagy "250." vagy "300." szintet?
Aztán rájöttem, hogy nem hinném, mert magyaron valaki lassan 400. és nyoma sincs szervernek. A németen meg az s2-ig még senki se volt olyan erős s1-en, mint napjainkban.

Második tényező:
Vásárolt vérkő-mennyiség. Nézve, hogy itt is lassan már a TOP 1000. is lazán 100-as, nem hiszem, hogy ez az ezer ember nem nyúlt még a telefonhoz... de létezik, hogy a GF ennyire bukásra állt matekból, hogy nem tűnik fel neki, hogy az újonnan megnyitható s2-re regisztrálók tömege pénz hozhatna a konyhára? :D Összegezve: Mi van akkor, ha csak akkor lesz s2, ha a GF összesen eladott ezen a szerveren legalább 500.000 vérkövet?!

Harmadik ok:
Lehet, hogy nem azon múlik, hogy ki hány száz kavicsot vásárolt, hanem azon, hogy hányan teszik azt!
Vagyis, hiába vagyunk 91 ezren az s1-en, ha abból mondjuk 200 ember kíváncsi a vérkövekre és az aktiválható rúnákra, vagyis ne 200 ember vigye a játék kemény magját, - folyamatos újrarendelésekkel - hanem mondjuk a minimum előfizetők számának el kellene érnie az 2000 főt?!

Negyedik:
Mivel tudjuk, hogy a GF pénzéhes megmozdulásokat nagyon szereti, ezért nem hiszem, hogy a játékaktivitás számítana is valamit. Valahol - talán itt - olvastam, hogy a GF nyitott valami játékot, de azon is csak alig páran rendelgettek, ezért az egész szervert bezárták, mert többe került a szerverkarbantartás mint maga a profit. Tehát hiába játszana éjjel-nappal 30 ezer ember, ha közben nem rendelne közülük senki.
Ezért a 4. ok a Magyarországi szerverek összességében termelt profitjában keresendő! Vagyis, ha a GF játékonkénti magyar szerverei sorra ezt a siralmas spórolós szintet produkálják, akkor tényleg az országgal van a baj, nem a Tanothhal!

Ötödik érdekes ok:
Gagyi a játék. Vicces, de a Bitefight szerintem semmivel nem jobb, mint ez, vagy 6x átalakították már, úgy néznek ki benne a vámpírok mint a köcsögök, de valamiért mégis minden 13 évesnek elkezd gyorsabban verni a szíve, ha a "Menedék" vagy a "Portyázás" szavakat olvassa.
Létezik, hogy a Tanoth unszimpatikus a fiataloknak a kalandozós, fantasy-wallpaperes, meg Kazamatás-sárkányos játékmenetével?
Összegzés: Ha a játék érdektelen, akkor a GF-nek is az lesz a szerver 2.
Olyanról meg már mindenki hallott, amikor kidobtak a piacra egy amerikai sorozatot, és Magyarországon a kutya se nézte, így le is ment a műsorújságból. Hát ez lett a játék sorsa is.

This post has been edited 1 times, last edit by "Oneiros" (Jun 11th 2011, 3:47pm)

Ejjel

SMOD / S.T.A.L.K.E.R.

• Send private message

10

Wednesday, June 15th 2011, 3:58pm

Valamit kapisgálsz, de nem eleget....

Mi is az, hogy pénzéhes?
Bezárni egy játékot csak azért, mert a szerver karbantartás/fenntartás többe kerül, mint a játékból befolyó összeg... Nyilvánvaló.
A GF a szerverek fenntartására, fejlesztésekre, emberek fizetésére pénzt szeretne... Meg még profitot is... Nyilvánvaló, hiszen ez a célja... Ne legyünk már ennyire butusok/idealisták/naivak...

A 2. szerver indítása nyilván hozna pénzt a konyhára, nyilván kiszámolták, hogy mennyit. A kérdés csak annyi, megéri -e. Ha megéri, nyitnak.

11

Friday, June 17th 2011, 7:17pm

Szerver nyitásnál minden bizonnyal egy rakás pénzt hozna. De a probléma az lehet, hogy a megnyitás után ezek a rendelések egyre csak fogynának. A szerver 1 meg elkezdene süllyedni.. több inaktív játékos lenne. Végeredmény: 1 aktív szerver, csak már nem s1 hanem s2-ről beszélünk.

Mellesleg ezen problémák, mármint a prém vs nonprém és az inaktív 60% játékos miatt szünetelek. Vagyis már 1-2 hónapja nem is játszok. Csak annyit remélek hogy nem törlik ki a karakterem, bár már az se lepne meg.

A játékban EXPENSIVE néven találtok meg! Ha bármi gondod van írj PM-et, vagy nyiss topicot és ha tudok segítek :D
Magyar Tanoth: 1.7.7_pl2 REV 7028

12

Wednesday, June 22nd 2011, 6:12am

Nem akarom elhinni, hogy a magyar S1 szerver aktivitását nézve, ne érné meg, nyitni egy új "világot"...

Nagyon sokan vesznek rendszeresen vérkövet, és a szerver is már sokszor annyira le van terhelve, hogy szinte nem is lehet játszani.
Hamár viszont marad ez az 1 szerver, akkor legalább a sávszélességét modernizálják!
Van rá pénzük, ezt el sem tudják titkolni...

13

Thursday, January 19th 2012, 12:02am

Végre lesz S2! :lol:

14

Sunday, January 22nd 2012, 10:41pm

Üdv all.

Nem hiszem el, hogy az én életembe még láthatom, hogy indítanak még 1 szervert. Az életem erre az egy pontra csúcsosodik ki. Mit nekem verseny első helyezések... Mit nekem majd érettségi, diploma ugyan már! Még ha feltalálnám a rák ellenszerét még akkor is ezt mesélném az unokáimnak, hogy bezzeg az én koromban mikor az a nagy vaságvolt a világban bezzeg volt egy hely ahol bátor harcosok tanyáztak név szerint a tanoth vílágában a magyaron, indítottak világ 2-őt. Vagy csak ez a harci-hó egy darab húsos csont akarna lenni? A GF karácsonyi asztaláról megmaradt oldalast dobták a játékosok elé, hogy nesztek egyétek! Eventtet úgy sem kaptok cím szó alatt?
(Igen még nem hevertem ki és egy ideig nem is fogom, de nem ez a téma.)
Vagy csak már én veszítettem el az empátia képességemet? Vagy csak meg kopott azalatt a 2 év altat míg e ház vendége voltam?
Mind1 ami elveszett az idővel meg kerül! Ami meg kopott az idővel meg edződik! Ami meg nem volt, hát az nem is lesz...
Vissza fele olvasgattam a postokat és egyet kel értenem megannyi fórumozóval. Szép és jó dolog, hogy indítanak szerver2-őt, de remélhetőleg nem hanyagolják el a régit sem. Rá férne egy kis sebesség növelés és az off játékosokra már jó pár leleményes ötletet olvastam a takarításuk illetőleg és egyet értek velük. Ami meg a másik dolog, hogy ideje is volt már egy szervert indítani mert aki most akarna regizni az elsőre annak semmi esélye nincs be kerülnie a top10 es ranglétrára. Szerintem még nekem sincs pedig én már 2 éve tolom nap mint nap. Gondolkodtam azon, hogy lesznek pár olyan emberek is kiknek a nadrágjában hanem is az, de a pénzárcája dagad és meg teheti, hogy vérkő árán de be jutassa magát a csúcsra. Mindenesetre én már várom és természetesen azon is fogok indítani egy karaktert. Külön örülnék ha még pluszba ki dobnának rá pár frissítést is, de hát álmodozni lehet. Az még ingyen van!
A név csak egy jelző ami megbélyegzi az embert, de a megfelelő viselőt hatalommal ruházza fel!

Ejjel

SMOD / S.T.A.L.K.E.R.

• Send private message

15

Sunday, January 22nd 2012, 11:44pm

Mivel lesz 2-es szerver, így a javaslat értelmét vesztette. A témát zártam.

Valaki: milyen frissítést? Szerinted az új szerver más kondíciókkal fog majd menni? Hát persze hogy nem.
A vérkő vásárlása (illetve nem vásárlása) meg mindenki szíve joga. Sem ezért, sem azért nem lehet senkit sem elítélni.
Event meg most nem volt. Ennyi. Majd lesz. Talán.