You are not logged in.

1

Sunday, July 3rd 2011, 12:52pm

Haldoklik a szerver!

Nem tudom mi van mostanában a szerverrel, de már nagyon elegem van abból, hogy még hétvégén sem lehet normálisan játszani!

Majdnem mindennap előfordul az, hogy 10-15-20 percen keresztül nem enged belépni a játékba...

Jelen pillanatban is, már több, mint fél órája próbálkozom a belépéssel, de csak a "Nem sikerült kapcsolódni a szerverhez." üzenetet kapom!

Mi ennek az oka??

Ezért fizetjük a vérkövet!?

2

Sunday, July 3rd 2011, 1:28pm

1.5 órája be sem tudok lépni a játékba. Vajon ez a szomorúbb, vagy az, hogy az adminok szarnak rá, hogyha ezt fórumban leírja valaki? Én sem ezért rendelem a vérköveket.

3

Sunday, July 3rd 2011, 1:47pm

Sziasztok!

Én sem tudok belépni több órája, kb 11:00 órától.

Üdv: Sunike27

4

Sunday, July 3rd 2011, 2:16pm

Sziasztok!

Reméltem legalább mostanra vmi javulást tapasztalok a szerver egészségi állapotában. kalandoztam éppen így most üresben áll a karim a játékban. kicsit úgy érzem hülyére vagyunk véve és ezt le kéne nyelnünk....

Holott lehet valami minimális reagálás után nem lennék én sem ilyen türelmetlen, röpke 3 óra várakozás után. X(

5

Sunday, July 3rd 2011, 2:45pm

Nekem sem megy, bár én még csak 2 órája próbálkozom, de így is dühítő.

6

Sunday, July 3rd 2011, 3:02pm

hát ez nagyon jó bő 3 órája talán több is hogy nicns szerver :(

7

Sunday, July 3rd 2011, 3:26pm

4 órája halott a szerver.

8

Sunday, July 3rd 2011, 3:27pm

Az inkább jó,hogy mar biztos tudjak,de semmi reakció,mondhatni igen kedvesek ezzel ,hogy levegőnek van nézve a játékos,mondhatni lesz....k mi a mi bajunk míg szépen tejelünk nekik.

9

Sunday, July 3rd 2011, 3:37pm

minden szerver halott nem csak a magyar tanoth megnéztem lehet bugfixvan vagy uj verzió ne mtudni de jó lenne ha minnél hamarább lenne szerver!!!!!!

10

Sunday, July 3rd 2011, 4:44pm

Ha bedobnak egy eventet akkor megbocsájtok, ha meg nem lesz még pár napig, akkor felesleges volt 40 vérkőért aktiválnom a kazamata/kalandozás rúnát.
This post has already been reported.

11

Sunday, July 3rd 2011, 4:56pm

nálam sem megy!
bízom benne,hogy újítás jön,valami jó cuccgyűjtögetős hónap;)
de az is lehet,hogy javítják a hibákat!
én bizakodok,mert sose volt nagy szünet mióta játszom!
kérem az illetékeseket LEGYENEK SZÍVESEK JELEZNI,HOGY MI A GOND!
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM :(

12

Sunday, July 3rd 2011, 5:17pm

állitolag uj event lesz de ebben nem vagyok 100% amcsi szeron irtak valamit forumon bugfixelés meg nem lehet mert most jött nemrég az uj verzió és gond nélkül ment de ki tudja lehet valami gond történt és csak azért vagyok mérges mert nemrég aktiváltam a démon koponyát és kalandoznék meg dungiznék még ma SZOVAL JÓ LENNE 1 KICSIT SIETNI vagy uj szervert hozznak létre az se biztos :evil:

This post has been edited 1 times, last edit by "kandras" (Jul 3rd 2011, 5:24pm)

13

Sunday, July 3rd 2011, 5:26pm

a rendharcok sem működnek jól....már pár hónapja:SSSS

14

Sunday, July 3rd 2011, 5:37pm

Kandras nyugalom nem lessz event,uj szero ,meg bugfix sem:)Ha lenne Event vagy bugfix akkor az a nemet forumon ki lenne irva es a nemet szerokon mar az volna!Ha meg uj szerot akrnanak nyitni ...aminek az eselye nagyon nagyon kicsi,akkor miert alitanak le a "regit"?
A magyarazat arra hogy mert nem megy a szerver az szerintem az hogy tortent valami a szervergeppel a host-nal...de ez csak feltetelezem:)
Nyugi szerintem holnapra megoldodik a problema:)
XD XD
:missilelauncher:

15

Sunday, July 3rd 2011, 5:50pm

jee van szero!!!!!!!!!!!!!!!!

Megoldódott (?). Zártam. Ejjel

This post has been edited 1 times, last edit by "Ejjel" (Jul 5th 2011, 11:36pm)