You are not logged in.

1

Friday, October 22nd 2010, 1:58pm

A szerver nem elérhető

Sziasztok! Belépésnél egy kellemes hibaüzenetet kaptam miszerint a szerver nem elérhető. A játékot betölti, az áttekintés is bejön általában de ha menüre kattintok akkor ezt az üzenetet kapom. Ha másnak is van ilyen hiba akkor szóljon :D

A játékban EXPENSIVE néven találtok meg! Ha bármi gondod van írj PM-et, vagy nyiss topicot és ha tudok segítek :D
Magyar Tanoth: 1.7.7_pl2 REV 7028

2

Thursday, December 1st 2011, 8:42pm

Szervergond

Más sem tud belépni a játékba?
This post has already been reported.

3

Thursday, December 1st 2011, 9:37pm

Én sem tudok...Akkor reméljük holnapra megoldódik...

4

Friday, December 2nd 2011, 6:12am

:(

Hát ez nem jött be, sőt a külföldi szerverek közül sem megy mind tegnap este óta :(

Harmi

Beginner

• Send private message

5

Friday, December 2nd 2011, 7:51am

Szerver nem elérhető

Nah, pont tegnap délután regisztráltam, és estére már nem tudtam játszani. Ma reggel sem megy. Lehet, hogy a frissítések miatt?

6

Friday, December 2nd 2011, 8:57am

Sziasztok!

Tegnap este óta én sem tudok belépni.

Nem sikerült kapcsolódni a szerverhez.

Mostanában minden frissítés előtt el van játszva ez. Elég érdekes.
Legalább kiírhatnák hogy a szerver átmenetileg nem elérhető xxxx.xx.xx dátumig.

Üdv: Sunike27

Harmi

Beginner

• Send private message

7

Sunday, December 4th 2011, 12:17pm

A szerver megint áll. Ez gyakori?

Devon

Beginner

• Send private message

8

Monday, December 5th 2011, 8:12am

Ahogy elnézem igen gyakori lehet! Az a ritka hogy a magyarországi játékfelügyelők beírnának ide valamit a fórumra ezzel kapcsolatban!!
Az élet olyan mint a tyúklétra, rövid és tele van szerves eredetű végtermékkel!
This post has already been reported.

9

Tuesday, December 6th 2011, 2:06pm

2011.12.06

A mikulás Szerver leállást hozott ismét:D
A szerver nem elérhető 12:30-óta

10

Tuesday, December 6th 2011, 2:44pm

eeeeeeeeeeeeegen, már jelentettem és elméletileg dolgoznak rajta. Nemtudom mikor lesz újra elérhető.

11

Tuesday, December 6th 2011, 4:52pm

Mostmár megy.

12

Tuesday, December 6th 2011, 4:59pm

Én azt hiszem,ha ismét elérhető lesz a szerver,a törlés gombot fogom benyomni! :(
Remélem azok akik még fizetnek is ezért a játékért,megtalálják a módját,hogy kárpótolják őket!

13

Tuesday, December 6th 2011, 5:00pm

Még mindig

Üdv

Nálam még mindig fennáll ez a probléma 17:00-kor.
A név csak egy jelző ami megbélyegzi az embert, de a megfelelő viselőt hatalommal ruházza fel!

14

Tuesday, December 6th 2011, 5:07pm

Triplapost!!

És újra nemműxik!

15

Tuesday, December 6th 2011, 5:09pm

Nekem érdekes dolgot művelt ma! Megjelent egy segítő és én azt hittem hogy valami új küldetés. Aztán mikor rákattintottam kiderült hogy valami tutorial féle ami végigvezet az oldalon, mint az új regisztrálásnál. Viszont adta számolatlanul a vérkövet. Ekkor arra gondoltam valami mikulás ajándékféle. De már olyan 90 vérkőnél jártam mikor kiírta hogy a szerver nem elérhető! Most már arra gondolok hogy korai volt az örömöm és valami szerverhiba lehet. Kár! mert jó lett volna ;(

16

Tuesday, December 6th 2011, 5:13pm

És újra műxik, kitudjameddig..

17

Tuesday, December 6th 2011, 5:41pm

Elismerésem

Üdv

Most megemelem a Hegyes sipkámat a GameForge előtt! Minden elismerésem. Ez kellemes meglepetésként ért, hogy képes félre tenni a ***** szokásait és képes adni vérköveket. Nos szerintem már nem mondhatjuk a játékra, hogy vérkő nyelés az egész. Igaz, hogy már 200 felett vásároltam és eddig 66-ot kaptam belépéskor, de hát aki a kicsit nem becsüli....

Kellemes ünnepeket és további szép napot.

*Sajnálom, de off. Ejjel
A név csak egy jelző ami megbélyegzi az embert, de a megfelelő viselőt hatalommal ruházza fel!

This post has been edited 1 times, last edit by "Ejjel" (Dec 6th 2011, 6:43pm)