You are not logged in.

1

Friday, February 10th 2012, 5:51pm

Vérkő vásárlás!!!! pls help

Üdv, olyan problémám lenne hogy rendelni akartam vérkövet, de amikor elküldtem az sms-t kaptam 1 vissza sms-t, hogy a szolgáltatás jelenleg nem működik. Persze a vérkövet nem kaptam meg de a pénzt levette. Ilyen esetbe mit tehetek, vagy kinek írjak?

Előre is köszönöm a választ.

2

Friday, February 10th 2012, 6:03pm

Szia

Játéknál bemész a vérkő vásárlásához. Az ablak jobb alsó sarkában van egy olyan kis rész hogy támogatás. Erre kattints rá és megjelenik az oldal ahol ezt a problémát jelenteni tudod Angolul vagy németül.

3

Friday, February 10th 2012, 6:27pm

Köszönöm a gyors választ, írtam is supportnak. Milyen gyorsan várható válasz? Esetleg azt lehet tudni hogy itt reagálnak is a bejelentésekre? Mert nem 1 játékkal toltam már, és a tapasztalataim alapján a supportra nem szánnak semmi időt. Remélem itt érdekli is őket a vásárló.

4

Friday, February 10th 2012, 6:32pm

2 nap szokott az átfutási idő lenni, legalábbis nálunk. Remélhetőleg ők is megoldják mihamarabb ezt a problémát.

5

Friday, February 10th 2012, 6:42pm

Köszi szépen, akkor majd pár nap múlva írok mit is válaszoltak.

6

Friday, February 10th 2012, 9:30pm

Thank you for contacting us.

We will contact you as soon as possible.

Your Gameforge Billing-Support

na már kaptam 1 ilyet, akkor megérkezett hozzájuk
csak ezt a historyt nem vágom, küldött valami kódot amivel majd tudom követni a "historyt", gondolom majd ha valmait csinálnak vele akkor ott kell keresnem mit is írnak rá

7

Saturday, February 11th 2012, 10:27pm

Igen a válaszokat majd ott kapod meg. Elviekben amikor válasz érkezik úgyis kapni fogsz róla mailt.

8

Tuesday, February 14th 2012, 8:14am

Köszönöm szépen a segítséget MrSCRAB. Megjött a válasz és a vérkő is.

9

Tuesday, February 14th 2012, 7:53pm

Örülök hogy segíthettem. További jó játékot :-)

10

Friday, March 23rd 2012, 10:02pm

SziaSZTOK!

Nekem egy olyan kérdésem lenne vérkővel kapcsolatban. Hogy ha a banki átutalást szeretném.. csak euróban lehet?.. Nekem sajna nincs deviza számlám... HA forintosítva küldöm az összeget megkapják?.. VAgy nem?... HA valaki tud érdemben segíteni azt megköszönném!!

11

Saturday, March 24th 2012, 6:02am

Banki átutalás

Szia Dark az összeget mindig euróban írja de forintban történik meg a számládról a levétel
A banki utalás hátránya, hogy lassú és költséges és kivagy téve a deviza ingadozásnak még inkább
Javaslom a bankkártyád mellé válts egy internetkártyát így a kártyád megfelel majd egy dombornyomott master card kártyának!

12

Sunday, March 25th 2012, 11:11am

Vérkő

Szia Dark az összeget mindig euróban írja de forintban történik meg a számládról a levétel
A banki utalás hátránya, hogy lassú és költséges és kivagy téve a deviza ingadozásnak még inkább
Javaslom a bankkártyád mellé válts egy internetkártyát így a kártyád megfelel majd egy dombornyomott master card kártyának!
Szia Phoenix!

Azt mondod drága?... De miért?.. 525 db kavics durván 7300 HFt .... HA sms-t küldenék, 90 kő 1875 HFt .... Vagyis jóval drágább mint az átutalás. Vagy esetleg van ettől kedvezőbb is?...

Ami az internet kártyát illeti..még nem is hallottam róla ;( ... Én OTP-s vagyok..Szerinted nekik van ilyen?... Sajna sok vásárlásom fulladt már kudarcba ilyen miatt, hogy MasterCArd-tól fölfelé fogadta el a dolgokat... A Maestro-val sajna nem kivitelezhető...
Köszönöm a segítséget, és az info-t!!!

Wolf

13

Tuesday, April 17th 2012, 12:59am

Ha diák vagy (18+) akkor könnyedén igényelhetsz pl az Ersténél ingyenes diák kártyát vagy mi a neve. Nincs éves díja és semmi plusz költsége. Viszont amit mindenki figyelmébe ajánlok, az az, hogy ha oldalon fizetsz, és kéri a számot, lejáratot, és CIV-t, akkor csak akkor adjátok meg, ha biztosak vagytok abban, hogy az oldal nem fog utána átverni. Mivel ezen adatok meglétével egyszerűen fizethet bárki az engedélyetek nélkül vele.

A játékban EXPENSIVE néven találtok meg! Ha bármi gondod van írj PM-et, vagy nyiss topicot és ha tudok segítek :D
Magyar Tanoth: 1.7.7_pl2 REV 7028