Szia Dark az összeget mindig euróban írja de forintban történik meg a számládról a levétel
A banki utalás hátránya, hogy lassú és költséges és kivagy téve a deviza ingadozásnak még inkább
Javaslom a bankkártyád mellé válts egy internetkártyát így a kártyád megfelel majd egy dombornyomott master card kártyának!
Szia Dark az összeget mindig euróban írja de forintban történik meg a számládról a levétel
A banki utalás hátránya, hogy lassú és költséges és kivagy téve a deviza ingadozásnak még inkább
Javaslom a bankkártyád mellé válts egy internetkártyát így a kártyád megfelel majd egy dombornyomott master card kártyának!
Szia Phoenix!
Azt mondod drága?... De miért?.. 525 db kavics durván 7300 HFt .... HA sms-t küldenék, 90 kő 1875 HFt .... Vagyis jóval drágább mint az átutalás. Vagy esetleg van ettől kedvezőbb is?...
Ami az internet kártyát illeti..még nem is hallottam róla

... Én OTP-s vagyok..Szerinted nekik van ilyen?... Sajna sok vásárlásom fulladt már kudarcba ilyen miatt, hogy MasterCArd-tól fölfelé fogadta el a dolgokat... A Maestro-val sajna nem kivitelezhető...
Köszönöm a segítséget, és az info-t!!!
Wolf