You are not logged in.

1

Monday, December 12th 2011, 10:03pm

Kezdőknek

Sziasztok! :)

Először is elnézést, ha már van ilyen kérdés vagy válasz valahol az alábbi kérdésekről. :whistling:

Az egyik kérdésem az lenne, hogy hol találhatok mindenről egy átfogó leírást. Valószínű hogy csak én nem találom, megköszönném ha valaki adna ebben egy kis útmutatást, mert még itt, teljesen játékszűz vagyok. ;(

A másik, hogy a vérkő megszerzésére van-e valami nem fizetős mód. Én kaptam néhányat, és nem tudom, hogy miért - nem mintha baj lenne - viszont ahogy elnéztem, csak a fizetős módszerrel lehet szerezni. :rolleyes:

Üdvözlet,
Silk Spectre

2

Monday, December 12th 2011, 10:14pm

Üdv

Átfogó leírás? Mivel az 1.7.5 javításba került egy igen jól megszervezett tutoriál amit, ha tüzetesen át olvasol akkor jó pár dolgot megtudhatsz a játékkal kapcsolatban. Ebből ki indulva ha el végzed az adott kalandokat akkor kapsz pár vérkövet. Ez mivel eddig nem volt adott, nevezhetjük úgyis hogy egyfajta vérkő szerzési forma ami véges. Továbbá lehet szerezni vérköveket kalandból is. Ez picit hosszú és idő igényes is lehet, de nekem volt már olyan nap amikor egymás után két kalandból egymás után kaptam. Vissza térve a leíráshoz. Mikor belépsz a játékba akkor találni fogsz alul a lap alján középen egy bevezető gomb fület. Na ha arra rá kattintasz akkor egy elég szépen össze rittyentett kis egyveleget találsz a tanoth világáról.

U.i.: Remélem tudtam segíteni. Ha van még kérdésed akkor nyugodtan írj. Természetesen a megfelelő helyre :D
A név csak egy jelző ami megbélyegzi az embert, de a megfelelő viselőt hatalommal ruházza fel!

This post has been edited 2 times, last edit by "Valaki" (Dec 12th 2011, 10:21pm)

3

Tuesday, December 13th 2011, 1:56am

Hiányosságok

Sziasztok az átfogó leírásnak és a játék leírásnak talán tartalmazni kéne a "játékban található 1-2-3-illúziókbarlangjában esett kaliber tárgyakat is"!!!
Az azért elég lesújtó, hogy ha valamelyik Magyar játékostársunk szeretné tudni hogy milyen kaliber tárgyakra számíthat akkor külföldi oldalakról kell összevadásznia a kalibertárgyak tol-ig értékeit.
Kis segítség: http://board.tanoth.co.uk/board4-tanoth/…epic-item-list/
Illúziók barlangja: http://board.tanoth.fr/board15-tanoth/board6-la-table-ronde/3275-les-nouveaux-objets-épiques/?
Ezeket talán nemártana Magyarítani és a mi fórumunkon magyarul elérhetővé tenni!

Bey Phoenix Mster

This post has been edited 2 times, last edit by "Phoenix Mster" (Dec 13th 2011, 2:05am)

4

Tuesday, December 13th 2011, 3:55pm

Köszönöm a válaszokat!
Igén én is találkoztam ezzel a kis "útmutatóval", ami persze megkönnyítette a játék elkezdését, de úgy éreztem, ez kissé hiányos - gondolok itt az ide utolsó hozzászólást író Phoenix Mster példáira.
Ha lesz kérdésem feltétlen kérdezek! :)

5

Sunday, December 25th 2011, 10:54pm

Üdv mindenkinek!
Most lenne még kérdésem; a kazamata harcok során mitől függ a győzelem? Gyakran elnézem a harc statisztikáit, és szinte mindenben sokkal jobb vagyok, mint ellenfelem. Mégis fölényesen győzedelmeskedik... Mi ennek az oka? :) Vagy csak egyszerűen törődjek bele? :D

6

Monday, December 26th 2011, 12:37am

Üdv

A kazmata harcban a szint nagy szerepet játszik. Pontosan nem tudom, hogy mik a szorzók, de a saját példámat tudom mondani. 153mas on a 96 dungeonnak (kazmatának) úgy 4k mindene nekem erő 8k ügyesség 10k alkat 7k Int 5k Mégis 3xer nagyobb az ügyességem akor is csak 98-at ütök. Ő üt 39-et. Ami szerintem igazán számít az élet. A magas HPja miatt nehéz legyőzni 1.4 millió. Mindig 200k marad neki. Nekem csak 240k az össz életem. Az pedig neki 39 ütés bőven elég pláne ha kritel. A fegyvered sebzése is számít. A kis karik sebzése is össze adódik, de a védelem utáni sebzést kel nézni. Ja és amit jó ha tudod a védelem csak a tiédet számolja. A kis karikét nem. A játék nagyon a szintől függ. hiába valakinek 100 al nagyob az ügyessége, de egy nála 10 szinttel nagyobb játékos fog többet ütni. It van az hogy bele kel törődni. Mivel a szintem 153 a 96-osnak 240. ( Nem tudom, hogy milyen random generátor van a játékba, de ha be jön és egymás után sokat kritelsz akor van esély neked is. Mint nekem ennél a dungeonnál legalább 30x-er kriteltem már nem 200k Hp ja maradt hanem 20k.) Persze a blokk %- is közre játszik. Mivel egyre több hátas jószágnak van extra bónusza ez is segíthet a kazmata harcban. Mint nálam a sárkány tűz. 5 %- al megnövel minden fizikai sebzést. Az itókák is segíthetnek a harcban. Azokat is érdemes használni. Ha a kicsi van akor az is megéri. Főleg ha már van is valamennyi a képeségeden. Hiába csak 10% ad de ha már mint nekem 3200 az inted akor rendesen meg dobja az a 10 % is.

Összegzés: Nagyon sok mindentől függ a harc kimenetele. Ha el akadtál egy kazmatánál akor próbálkozó más "csicska" kombókkal, használj italt és ha így sem megy hasalj rá egy picit a szintre vagy a saját statod növelésére.

Amit már én sem értek, hogy ha neki 4k az alkatja és közel 1.4 millió ahpja nekem 7.5k az alkatom és csak poton 240k az életem. Ezt a különös jelenséget csak a szint különbséggel tudom magamnak magyarázni. Ha valakinek van más alternatív ötlete akkor írja meg.

U.I.: Remélem tudtam valamivel segíteni. Közel 2 éve játszom, de nekem is vannak homályos dolgok.
A név csak egy jelző ami megbélyegzi az embert, de a megfelelő viselőt hatalommal ruházza fel!

7

Monday, December 26th 2011, 11:48am

Hali

Új vagyok erre, 41 es szintű bohócom van, kérdésem a következő tudtok egy jó guildet (rendet) ahova van tgf?

üdv Gránit

8

Thursday, December 29th 2011, 10:34am

Üdv

Per pillanat most nem tudok ajánlani semmit. Ha úgy gondolod be próbálkoznál a miénk be. Keresd fel a játékba Belabacsi-t (149 szint) Nagy követelmény nincs csak légy aktív ami a tanoth világában már nem túl gyakran lehet észrevenni. Majd ő el mondja a további dolgokat... De ha finnyás vagy ;) Akkor a fórumon biztos találsz olyan bejegyzett részt mi külön a rendekről és a tag felvételről szól.