You are not logged in.

Harmi

Beginner

• "Harmi" started this thread

• Send private message

1

Thursday, December 8th 2011, 2:12pm

Hátasok

Sziasztok,

érdeklődnék, hogy a "second hand" hátasaimat el lehet-e adni (oké, nem, mert nincs olyan opció de...), illetve hogy terveztek-e ilyen fület beépíteni?

Harmi

2

Saturday, December 10th 2011, 4:41pm

Szia!

Minek adnád el ha egyszer megvetted?
Teljesen felesleges.

Üdv: Sunike27

Harmi

Beginner

• "Harmi" started this thread

• Send private message

3

Saturday, December 10th 2011, 8:31pm

Mert egy seggel egy lovat lehet ülni. Minek akkor a többi? Csak áll benne a pénzem és se a szamarat se az öszvért nem használom. Oké, lovat meg farkit nem vettem, a pokolpaci lett következő, de ha kiszeretek belőle és lecserélem, akkor megint csak ott vagyok, hogy minek legyen, ha nem használom semmire sem?

4

Sunday, December 11th 2011, 11:50am

Végül is van benne valami.
Bár kétlem hogy ezt beletennék a játékba.
De nem lehet tudni

5

Sunday, December 11th 2011, 2:10pm

Tiszteletem.

Üdv all

Quoted

"A pokolpaci lett következő, de ha kiszeretek belőle és lecserélem, akkor
megint csak ott vagyok, hogy minek legyen, ha nem használom semmire
sem?"
Nos én is vettem hátas állatot. Csak én rögtön a sárkánnyal kezdtem, mivel akkor mikor én kezdtem ( réges-rég) akkor az volt a legjobb. Szerintem , ha úgy is van fölös pénzed vérkőre és veszel állatot. Ez esetben "pokolipacit" és tudod, hogy egyszer ezt ki fogod nőni mert ott van egy jobb ( a sárkány) akkor én a helyedbe azt vettem volna. Természetesen mikor én azon voltam, hogy hátas állat vételre szánjam magam, végig gondoltam a lehetőségeket. Akkor a sárkány volt a leglogikusabb vétel. Természetesen nem firtatom más anyagi helyzetét. A helyzet hasonló és két oldalú. Mivel be jöttek az új állatok ezért már az én sárkányocskám is kezd öregedni. Ha valaki most akarna venni állatot akor a 275% sebességesnél alacsonyabbat nem éri meg venni. Kivéve akkor ha nem űzi komolyabban ezt a játékot. Mikor a játékot kezdtem eleinte én is lovat vettem ami 1 vérkőbe került. Utána a sárkányt ami 100-ba. Mivel a költségeim nem engedték a kétszer egymás utáni feltöltést ezért csak 90-ent töltöttem fel és 2 hónapi szorgosan vadásztam arra a 10 hiányzó láncszemre. 1 hónap után pedig egy sárkány tűzet + 50 vérkőért vettem. Mikor be jöttek ezek az újítások akkor automatikusan ( Nem tudom miért) megkaptam az öszvért a lovat ( az megvolt) a szamarat és a pokoli lovat. Mindegyikre fel tudok ülni. Természetesen tök feleslegesen. Most én is ott tartok, hogy lehet be ruházok a sárkánynál jobbra, de lehet mégsem. Mivel így is a legnagyobb munkám dúrván 30 perces. Ezek az állatok főként kényelmi szempontból vannak bent a játékban és, hogy gyorsabb legyen a játék. Azoknál amiknél extra tárgyakat lehet feltenni azok 5%-ban minimálisan játszanak közre a játék menetében. Lehet azon morfondírozni, hogy miért nem lehet eladni a lovakat, természetesen mindent meg lehet oldani. Ha most vennék egy jobbat akkor az a sárkányra szánt 150 vérkő elvész. Most ez az üzemeltetők jó indulatán múlik, hogy ebből menyit akarnak vissza szolgáltatni. Mivel a tanoth világába ingyenes a belépés és valahogy meg iskel élniük a forgalmazónak ezért mindig lesznek olyan befektetett vérkövek amik idő után elveszítik az értékeiket. Kvázi a fokozatos fejlesztésekkel egyre több és több vérkőbe fog kerülni az újabb dolgok. Természetesen ezek nélkül is lehet nyugodtan fejlődni, de a lehetőség mindig adott lesz.
A név csak egy jelző ami megbélyegzi az embert, de a megfelelő viselőt hatalommal ruházza fel!

This post has been edited 1 times, last edit by "Valaki" (Dec 11th 2011, 2:20pm)