You are not logged in.

1

Thursday, June 23rd 2011, 6:53pm

Vérkő rendelés

Sziasztok. Szeretnék rendelni az angol szerveren 500 vérkövet. Viszont nem tudom, hogy most akkor 24,99eurot vagy 25 eurot utaljak át. Vagy alapból kerekítsem mindegyik csomag árát? Kérlek segítsetek, mert így nem merek rendelni, nehogy véletlen ne kapjam meg.

2

Thursday, July 21st 2011, 7:35pm

ha banki utalást csinálsz akkor nyugodtan kerekits mert ha többet utalsz vissza utalják a pénzt és enyi nem huzhatják be a pénzt mert az törvény ellenes és feljelentheted öket szóval nyugodtan kerekithetsz

3

Friday, August 26th 2011, 1:17pm

Meg nem kapott vérkő

Sziasztok azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy hivtam a mobilos vérkő befizetést 40 vérkő értékben (1125 HUF) és azt mondta a telefon hogy tartsam 70 másodpercig de 61 másodpercnél félbeszakadt a hívás és se a pénzt se a vérkövet nem kaptam meg.
1157 HUF volt a kártyámon szóval működnie kellett volna de mikor félbeszakadt már nem engedte a hívást újra.

HA VALAKI TUD SEGÍTENI AZ ÍRJON VAGY INTÉZKEDJEN MEGKÖSZÖNNÉM

4

Saturday, August 27th 2011, 1:45am

Sziasztok azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy hivtam a mobilos vérkő befizetést 40 vérkő értékben (1125 HUF) és azt mondta a telefon hogy tartsam 70 másodpercig de 61 másodpercnél félbeszakadt a hívás és se a pénzt se a vérkövet nem kaptam meg.
1157 HUF volt a kártyámon szóval működnie kellett volna de mikor félbeszakadt már nem engedte a hívást újra.

Szia!
Nyugodj meg minden rendben lesz már intézkedtem!! Szóltam a BRFK-n 1 ismerős nyomozó havernak Ő visszaszerzi azt a hatalmas összeget , amit buktál...de hogy biztosak legyünk a dolgunkban ráállítottam 1 magán nyomozót is az ügyedre!!! Ha ez még mindig nem lenne elég vagy kudarcba fulladna minden próbálkozásunk, akkor a magánkopónak van ismeretsége az FBI-nál és a CIA-nál, na azok tuti visszaszerzik a vagyonod,,...:) remélem segítettem:D:D

Ja, és pitiánerség ellen nincs orvosság!!
A tanácsom légy magaddal 1x nagyvonalú és rendelj 3000 vérkövet egyszerre , az éri meg a legjobban! ..és tuti meg fog érkezni a karidra..:D:)

Off. Ejjel

This post has been edited 1 times, last edit by "Ejjel" (Aug 29th 2011, 10:19pm)

5

Saturday, August 27th 2011, 1:33pm

Szia!
Nyugodj meg minden rendben lesz már intézkedtem!! Szóltam a BRFK-n 1 ismerős nyomozó havernak Ő visszaszerzi azt a hatalmas összeget , amit buktál...de hogy biztosak legyünk a dolgunkban ráállítottam 1 magán nyomozót is az ügyedre!!! Ha ez még mindig nem lenne elég vagy kudarcba fulladna minden próbálkozásunk, akkor a magánkopónak van ismeretsége az FBI-nál és a CIA-nál, na azok tuti visszaszerzik a vagyonod,,...:) remélem segítettem:D:D

Ja, és pitiánerség ellen nincs orvosság!!
A tanácsom légy magaddal 1x nagyvonalú és rendelj 3000 vérkövet egyszerre , az éri meg a legjobban! ..és tuti meg fog érkezni a karidra..:D:)

Kössz te agyhalott most sokat segítettél akkor is ez lehúzásnak számit tehát a hőn imádott tanothod megütheti a bokáját a 0% toleranciával szóval nekem ne magyarázz mert fater rendőr szóval miről beszélünk??

Kérlek finomabban. Köszönöm. Ejjel

This post has been edited 1 times, last edit by "Ejjel" (Aug 29th 2011, 10:20pm)

6

Saturday, August 27th 2011, 6:43pm

Helló!

Jártam hasonlóképpen, írtam a Gameforge-nak, a mobilszolgáltatónak, neked is ezt javaslom. Az én esetemben nem tudtak/akartak segíteni sehol, neked talán több szerencséd lesz. Amúgy mikor már lemondtam mindenről és nem is foglalkoztam az egésszel, láttam, hogy jóváírták a kártyámon az egyenleget (pár hónappal később). Én nem javaslom a hívásos vérkővásárlást, inkább sms, az amúgy is jobban megéri.

Agresssor: :rocketlauncher: Visszavehetnél az arcodból! Nehogy már arra vágj fel, hogy pénzből vetted a karidat! :dash:

7

Saturday, August 27th 2011, 7:03pm

ajjajj, lecsulalegény barátom baj van ott nálad nem is kevés...
hogy jön mindez ide??? nem is vágtam fel , nem szokásom!! de ha nálad 1 szellemes válasz azt jelenti, akkor felvágtam:):D:D

legközelebb, ha nem értesz vmihez akár az olvasást v annak értelmezését illetőleg, kérlek ne járasd le magad főleg itt a fórumon:D:D

Provokáció. Ejjel

This post has been edited 1 times, last edit by "Ejjel" (Aug 29th 2011, 10:21pm)

8

Saturday, August 27th 2011, 9:04pm

most mondjuk ki őszintén agressor simán lehülyézted és az hogy te vagy olyan gazdag vagy olyan b*rom legyél ho ennyit költesz egy játékra az a te dolgod de mást ne ítélj meg az alapján mit enged meg a pénztárcája

Sértés. Ejjel

This post has been edited 1 times, last edit by "Ejjel" (Aug 29th 2011, 10:22pm)

Ejjel

SMOD / S.T.A.L.K.E.R.

• Send private message

9

Monday, August 29th 2011, 10:19pm

Jó, elég is volt ebből. felesleges egymást sértegetni.

A https://billing.gameforge.com oldalon lehet hiányzó vérkő miatt reklamálni, angol vagy német nyelven.
Sajos lyen ügyben a magyar csapat nem tud segíteni.

Zártam a témát.
This post has already been reported.