You are not logged in.

1

Friday, March 25th 2011, 1:27pm

Lejárt a munkameneted, jelentkezz be újból

Hali!

MIa franc ez a dolog? Épp kalandon vagyok erre kiírja jó párszor hogy lejárt a munkamenetem jelentkezzek be újból? Egyáltalán minek kell bejelentkezni újból? És miért a munkamenet lejárta végett?

2

Saturday, March 26th 2011, 4:47am

Ilyenkor üríti a rend dolgait, és az elévült üzeneteket.
Chat és klánharcjelentések.
Egyidőben a friss kláncsatajelentések is megfordulnak egy hiba miatt.

Egy flash alapú játéknál nehéz mindent megvalósítani, de ha ezt az időpontot átraknák éjfélre, akkor az nem lenne zavaró.

3

Sunday, May 15th 2011, 5:36pm

Elnézést a dupla post-ért, de nem lehet már az előzőt szerkeszteni!

Nem tudom észrevettétek-e, de napközben van, hogy óránként lejár a munkamenet.
Ez azért már tényleg idegesítő amellett, hogy még a szerver is levan terhelve.
Elég felháborító sokszor, hogy fél perc is letelik, mire reagál a játék.
Sőt, van mikor olyan sokáig vár, hogy ki is dob, azzal a címszóval, hogy a szerver nem elérhető...

Kaine01

Beginner

• Send private message

4

Monday, May 16th 2011, 8:44am

Majd kapsz egy irgum-burgumot érte,erre legalább reagálnak! Bár nem ide kéne írnom,de 3 hozzá szólásodat olvastam el,és mindegyikkel egyet értek. Lejárt a munkamenet, a rend chat nem működik,vagy ha igen,akkor elfelejti megjeleníteni amit írnak. Nyitottam jegyet,amiben jeleztem,hogy 2 (amúgy szerintem 4) karakter egy és ugyan az a személy,na és trágár felhasználó név is bökte a szemem. Válaszuk,hogy ellenőrizték,nem multi (ez oké,legyen így) a trágár felhasználó neve pedig át lett nevezve. Ez cirka 3 napja volt,de az én gépem még nem frissítette a neveket,mert még mindig ugyan az a név szerepel. A renden belül a nyert,vesztett csatákat továbbra is megfordítja,szóval.... Ennyit az egész játékról. Elég vérkő igényes játék,pont ezért bosszantó,hogy se leírás az újításról,se javítás,se semmi:S De azért jó játékot mindenkinek:)

5

Tuesday, May 17th 2011, 1:47am

A sok kis hiba rontja el a játékot.
Ha ezeket végre kijavítanák, nem lenne vele semmi gond!

Viszont egy újabb negatívum...
A GF néhány napon belül, több országban is indít új szervereket, de nálunk megint nem!
Ez az egyetlen szerver jut csak nekünk!?
Már ígyis szét van terhelve.

Ha lenne második szerver is, legalább a sok leendő új játékos azon kezdené a játékát.
Áhh...

6

Tuesday, May 17th 2011, 8:20pm

addig jó nekünk míg 1ütt játszunk ;)

7

Thursday, May 19th 2011, 12:37pm

Én még nem találkoztam azzal hogy percekig töltött volna, maximum akkor ha az én sávszélem volt befoglalva valami mással. Tehát nekem mindig jól ment. Néha előfordult hogy kellett bő 5 másodpercet várni mire betöltött, pl. kaland után.

A session lejárta nekem is előfordul elég gyakran, meg kell hagynom, engem is zavar. De annyira nem hogy a "kijavítását" kérjem. Elvégre a session authentication illetve expiry egy biztonsági funkció, ezért én eltűröm azt a pár extra logint.

A szerver terheltsége pedig lehet hogy azért van mert az inaktív játékosok nem törlődnek. :S Tehát tele van a szerver egy csomó inaktív karakterrel (tuti hogy legalább 30-szor annyi van belőlük mint aktív karakterből). Küldtem a fejlesztőknek egy kérést arról hogy jó lenne automatikus inaktív törlést beiktatni.

8

Friday, May 20th 2011, 4:43pm

Nem tudom mikor szoktál játszani, de a legnagyobb terheltség hétvégén van, délután-este.
Ezidő alatt ált. nagyon le van terhelve a szerver, és sokszor előfordul a több 10 másodperces várakozási idő.

Szerintem az inaktív karakterek túl sokban nem játszanak közre ezen a téren, max. akkor, mikor betámadják őket.
Itt inkább a sávszélességgel van a baj.
Ideje lenne már korszerűsíteni!

Kb. 90 ezer regelt játékos van, ebből a használtban lévő karakterek száma, max. 7-8 ezer.
Tehát tényleg jó lenne kipucolni leg. a 10. szint alatti, inaktív karaktereket...

9

Tuesday, June 28th 2011, 12:38pm

Engem a munkamenetes hibajelentés már hidegen hagy, az viszont roppantul idegesítő, hogy néha fél órákig nem enged fel a szerver. Ilyenkor vagy későbbi csatlakozásra "szólít fel", vagy egyáltalán be sem tölt az oldal, csak próbál frissíteni a böngészőm.

10

Tuesday, June 28th 2011, 4:37pm

Tudom miről beszélsz.
Én is megszívtam ma délelőtt 11 óra körül.

Röpke negyed órán keresztül, be sem lehetett lépni...
Nagyon idegesítő, mikor a kaland végén ez történik.

Ejjel

SMOD / S.T.A.L.K.E.R.

• Send private message

11

Tuesday, June 28th 2011, 10:42pm

Röpke negyed órán keresztül, be sem lehetett lépni...
Nagyon idegesítő, mikor a kaland végén ez történik.

Sajnos nálam is ez van... Mást nem tudok csinálni, mint várok....

12

Saturday, September 24th 2011, 6:57am

Nekem nem hozza ki csak olyan 4 óránként a munkameneted lejárt-ot. De legalább a kaland közepén. Nálatok ennyire kitol hogy még a csatát sem engedi megnézni a munkameneted lejárt miatt? :) 8) :D :thumbsup: :phatgrin:

EDIT: de mondjuk egyszer meg kazi CSATA közben tolt ki :cursing: :cursing: De legalább elvertem :thumbup: De a kaziban én... OFF :evilgrin: :evilgrin:
Szint: 62
Vert Kazamaták: 56
Vert Illúziók: 15
Szerzett kaliberek: 13

Utolsó frissítés: 2011 december 81. 20:44 :thumbup:
Szövegem: "Ha megütnek karddal, üss vissza dárdával."