Nos én 49-es vagyok 700 tp és 50 majd jöhet a 3. segítő aztán elverem azt a 47. kazit

Csak egy a rossz most, nem így a kaziról, hanem hogy most van egy +5 kalandos rúnám ami felvan használva és 13 óráig tart még. És 1-2 órám van felfejlődni 50-re és utána 4 kazit próbálhatok, vagy haggyuk és inkább napi 1-el folytatom a dolgot... Reggel 6-kor kelek jövök egyből tanoth, szerintem még befutok a 4 kaziba

Suli 11-12-kor van vége és talán 1-kor van vége az egész 5 kalandos + 3 kazis rúnámnak. Kicsit necces lesz de hát próbaszerencse!

remélem összejön, és még tudok holnap 4-es kazizni, a 3 segédemmel. Talán később indulok suliba, és futva jövök haza. Jó hogy ma 4 óránk van és már fél 12-re itthon vagyok. NA ENNEK MEG KELL LENNIE!!

Bocsi az offért
Szóval a 47. kazit nem tudom elverni!

A segítővel talán igen, de oda már egy nagy alkatos kell mert annak a Vak Óriásnak 90000 élete van a rajtam lévő Oculussal is!! Azt mindig 50000 marad neki

Ha meglesz akkor ki is írom ide

Nos nagyon ajánlom hogy meglegyen mert már csak Karácsonykor rendelhetek vérkövet az meg elég messze van

Pont most léptem be egy 100% tp-s rendbe (dog) a neve és veteran81 vagyok én

A kérdésem pedig az lenne hogy, mennyi % esélyem van kaliber találására? Mert reggel elvertem 3 kazit

és 2 aranyat 1-ik meg 47 minden tulajos kesztyűt adott, nem értem...

Akkor hajrá, idő vs én
Idő

VS

én

segítők

: 1.

2.