You are not logged in.

21

Tuesday, June 28th 2011, 9:25pm

Kazamatákkal kapcsolatban tudsz segíteni? Most megcsináltam 5.-től 33.-ig, kaptam pár jó cuccot, de még mindig lazán nyerek. Érdemes várni magasabb szintig, hogy jobb cuccot adjon? Vagy úgyis nehezedni fog, csináljam bátran?

22

Wednesday, June 29th 2011, 7:25am

Ebben speciel nem tudok túl sokat segíteni.
Én alig kaptam valamit, aranyon kívül...

Utoljára a 82. kazamata adott felszerelést, azóta csak az arany jön...
És már csak 1 ellenfelet tudok legyőzni, és kampó.

Klántársaim és még sok jó játékos szerint, célszerű 100. szintig, max. a 78. kazit beverni.
100 felett már mehet gőzerővel.

Tehát nyugodtan nyomhatod most még.

23

Wednesday, June 29th 2011, 9:58am

Köszönöm a segítséget!

24

Monday, October 24th 2011, 10:47pm

Nos én 49-es vagyok 700 tp és 50 majd jöhet a 3. segítő aztán elverem azt a 47. kazit :D Csak egy a rossz most, nem így a kaziról, hanem hogy most van egy +5 kalandos rúnám ami felvan használva és 13 óráig tart még. És 1-2 órám van felfejlődni 50-re és utána 4 kazit próbálhatok, vagy haggyuk és inkább napi 1-el folytatom a dolgot... Reggel 6-kor kelek jövök egyből tanoth, szerintem még befutok a 4 kaziba :) Suli 11-12-kor van vége és talán 1-kor van vége az egész 5 kalandos + 3 kazis rúnámnak. Kicsit necces lesz de hát próbaszerencse! :) 8) remélem összejön, és még tudok holnap 4-es kazizni, a 3 segédemmel. Talán később indulok suliba, és futva jövök haza. Jó hogy ma 4 óránk van és már fél 12-re itthon vagyok. NA ENNEK MEG KELL LENNIE!! :) Bocsi az offért :)

Szóval a 47. kazit nem tudom elverni! :D A segítővel talán igen, de oda már egy nagy alkatos kell mert annak a Vak Óriásnak 90000 élete van a rajtam lévő Oculussal is!! Azt mindig 50000 marad neki :D Ha meglesz akkor ki is írom ide :) Nos nagyon ajánlom hogy meglegyen mert már csak Karácsonykor rendelhetek vérkövet az meg elég messze van :D Pont most léptem be egy 100% tp-s rendbe (dog) a neve és veteran81 vagyok én :) A kérdésem pedig az lenne hogy, mennyi % esélyem van kaliber találására? Mert reggel elvertem 3 kazit :P és 2 aranyat 1-ik meg 47 minden tulajos kesztyűt adott, nem értem... :blackeye: Akkor hajrá, idő vs én :D
Idő :sniper: VS :rocketlauncher: én :) segítők :D : 1. :missilelauncher: 2. :chainsaw:
Szint: 62
Vert Kazamaták: 56
Vert Illúziók: 15
Szerzett kaliberek: 13

Utolsó frissítés: 2011 december 81. 20:44 :thumbup:
Szövegem: "Ha megütnek karddal, üss vissza dárdával."

25

Tuesday, October 25th 2011, 7:02am

Hali!

Egy kazit hamarabb versz le ha behozod a szintjében minthogy ilyenolyan segédekre vársz. Amikor nekem is meglett a 3. segéd, akkor azthittem én is le fogom verni, de nem így lett, kellett még pár szint hogy kiüssem. Jelenleg 85. kazinál vagyok, 1.2 milla élete van, és ahogy haladok 190-es szinte felé -most vagyok 120- úgy verem le egyre jobban az életét, volt hogy 100k alá ment. Szóval nyugi.:D

A kalibertalálás esély meg nagyon alacsony, valami 5% vagyhogy... de majd valami okosabb kijavít ha nem így van.

26

Tuesday, October 25th 2011, 10:48pm

Jó kösz, ahhoz képest sikerült a 4 segéd időre! :) Még reggel 6:58-ra :DD És a rúnám ami ad +5 kaland meg +3 kazi próbálás, és érdekes de mind a 4 kazit sorozatban elvertem ERRE EGY SEMMI KALIBER, CSAK ARANY MEG EGY 52 MINDEN TULAJOS KESZTYÜ :D A TÖBBI ARANY :D Nos szóval van az 1 napi alap látogatás + a 3 miatt akkor 4 :D És akkor hogy találtam 5% eséllyel 11 kalibert? :DDD Inkább most mint a kis szinten nem? :)) Különben a nevem: veteran81
Hát az a 5% javítás mondjuk 10%-ra jobb lenne.. :D Amit mondhatok erről az most nem jó mert 5% azé már :DDD
LOL... Sorozatban: :hail: -eztek a kazik :DD na meg: :dash: és :cursing: :D
LOL... Én meg: :thumbup: :thumbsup: :D :phatgrin: :rofl: :evilgrin:

Megkérdezném: hogy a mostani Karácsonyi event ami 2 hónap múlva itt lesz, az meg lesz tartva?
Egyébként ha jól tudom: kalandról és kaziról lehet CSAK szerezni karácsonyi cuccot, de ezt is csak karácsonyi eventkor.
És gondolom ez is úgy van jelezve mint a zöld hold-nál fent :D

27

Wednesday, October 26th 2011, 1:13pm

Meg mostmár az Illúziók barlangjából is lehet húzni epic cuccot, nemrég a 31-es vagy hanyas dobott egy máguspálcát. :)
Az az 5% meg lehet még ennél is kevesebb. Volt egy oldal, ott volt leírva, csak már megszűnt.
Nekem is van jó pár mágikus cuccom, de tény, hogy ritkán dob. A kazikhoz meg grat. Nekem is volt olyan hogy zsinorba vertem 3-at :D Meg olyan is, hogy kalandnál adott mágikus tárgyat. :)

28

Wednesday, October 26th 2011, 2:04pm

Ja igen, az illúziót épp most vertem el a 10.et halljátok 170 életem maradt. :D Közben 173 tp és egy amulett ami 100 erő és 100 alkat. Az enyém csak simán 102 erő volt, tehát szintén lecseréltem! 2-el csökkent az erőm, de 1500-at ugrott a HP-m és 8600 életem van 52-esen :D :!: :!:
Már mindenem 600 fölött csak az erő 566 de ha jön egy kaliber kesztyű, most csak egy 52 minden tulajdonságos llovagi kesztyűm van, de ha jön egy erő-s cucc, főleg a Láng keszytyű kéne abba állítólag sok az erő meg az ügy :D Na remélem sikkerel járok, közben a jó hírem hogy a mai 50-es kazi elverése, simán megtörtént... Közbe végre tárgyat de nem olyan ami nekem kellene igazán. De 16 órát tudok legalább dolgozni, egy Rubint nevű Idézés körében megtalálod a piros színe van :D Kevesebb mint 5% erre 50 kazi alatt 11 kaliber? De az elején sok rúnakövet kaptam. Különben Démon Koponya nem eshet kaziból, meg kalandról és illúzióról? Igen a vértemet én is kalandban szereztem 189 ügyességet ad de a mostansági liciten tengap 296 ügyit adott volna de nem volt rá vérkő. Most Oculus van de nekem már van :thumbsup: Kösz a gratot :D Neked is grat :DDDD :rofl: