You are not logged in.

1

Sunday, January 30th 2011, 9:18pm

Ki kit választ társnak

47 vagyok és már sok variációt kipróbáltam de nem nagyon találom a megfelelő társakat :dash: Segítségeteket kérném kinek melyik társ jött be ?(

2

Monday, January 31st 2011, 12:46am

Volt hogy az intelligenciát nyomattam fel velük minél nagyobbat robbantson le az ellenfélről, volt hogy direkt azokat akiknek 1-1 képességük kimagasló, aztán voltak a kompromisszumos összeállításaim, amikor igyekeztem mindegyikből olyan betenni akiknek a tulajdonágai egyike se túl alacsony vagy magas.
Az volt ezeknek a lényege hogy kitapasztaltam a kazamata erősségeit és gyengeségeit, ha kevés intelligenciája volt de sok ereje és élete akkor sok erővel és intelligenciával mentem neki, ha sok élete, akkor sok erővel, alkattal, valamint intelligenciával.
Amúgy ha huzamosabb ideig nemtudod legyőzni a kazit, pedig akárhogy variálgatsz, akkor a kariddal, cuccaiddal lesz a baj: gyengék.
Mennyél feljebb szintben, fejleszd a karaktered, ügyelve arra hogy melyik képességekre pakolod az aranyat.
Amúgy a mostani segédek képességeinek a kiosztása enyhén szólva tré... régen nem ilyen volt, most hogy van ez a némelyiknek van kiugróan magas tulajdonsága mellette egy másikkal ami majdnem nulla, nem a legjobb :D
De most hogy volt ez a sárkányos dolog, kaptak elég jó cuccokat hogy ne legyen gond :D

3

Monday, January 31st 2011, 8:27am

Segítség a társ választásához itt:

Tanoth-Calc - Felszerelés kalkulátor

4

Monday, January 31st 2011, 8:32pm

Minél hamarabb el kell érned az 50. szintet, és utána már 3 társsal lehet aprítani a szörnyeket.

Intelligenciára felesleges gyúrni, mert a kazamatában, nem nagyon tud érvényesülni.

5

Tuesday, February 1st 2011, 10:38am

Köszi én is gondoltam rá igazából a 15. sárkány legyalázott azért gondoltam rá hogy hátha tud valaki nyerő párost így hirtelen mert nem tom hogy marad e sárkány mire 50 leszek de majd behúzok :D

6

Tuesday, February 1st 2011, 2:28pm

Nekem néha megérte intelligenciára gyúrni, mert volt hogy 20.000 helyett 30-35.000 életet robbantottam le kazamatás szörnyről.
Azoknál volt értelmetlen az intelligencia amelyeknél szintén magas volt, ott inkább erő és alkat :D
Amúgy a sárkányokat le lehet győzni akár 25. szinten is, egyik havernek ott figyel már a pajzs és a vért is mindezt 25-ös szinten. :)

7

Wednesday, February 2nd 2011, 4:54am

Az egyik ismerősöm 16-os szinten verte le az utolsót, és elmondása szerint, egyik ellenfél sem jelentett problémát.

Aránytalan a dolog, mert van egy rés, ahol nehéz az egész küldetéssorozat.
Ez kb. 100-150. szint.
Ezen minimális szint alatt, könnyebb a játék, és 150. felett is, mert ott már sok játékosnak majdnem fullos a felszerelése.

Amúgy még sok sárkány van.

8

Wednesday, February 2nd 2011, 7:05am

Hát én 21-es szinten vertem le és az utolsó sárkány is csak 627-et sebzett rajtam
És nekem úgy vannak az alapok,hogy erő,ügyesség,alkat mind ugyanannyi és az intelligencia 35-el több

9

Wednesday, February 2nd 2011, 10:20am

Érdekesnek tartom hogy azt mondjátok hogy milyen könnyű még sem sok 40-50- es közötti emberen látom a vértet és a pajzsot is a akinél meg láttam annak brutális statjai vannak :D

10

Wednesday, February 2nd 2011, 3:33pm

Vannak olyanok akiknek nem jött be a vért, ezért az inasokra adták. Valamint sokan nem zongorázták végig a sárkányokat és ezért nem adta még nekik a cuccokat a játék. Valamint sok az inaktív még 50-100 között is, nem egyszer találtam pl felszerlés nélküli játékost a top 500-1000-ben.
Lényeg a lényeg, hogy ha kell akkor zongorázd végig a segítőket, sárkány van dögivel, egyszer csak legyőzöd őket :D

11

Wednesday, February 2nd 2011, 11:00pm

Köszi érdekes dolog amúgy mert a 40- es dunginak pont olyan statjai voltak mint a 15. sárkánynak a dungit vertem de a sárkány még mindig nem :( Egyébként a Ganuk Askar páros bejött most szereztem 1 Oculust is igy már tuti vernem kell :evilgrin:

12

Thursday, February 3rd 2011, 5:11am

A vért nekem sem tetszik túlságosan.

Próbáld úgy is megtámadni, hogy közben a Kaskara átka amuletted átrakod egy segítőre, vagy ledobod alulra, és a helyére beraksz egy normálisat!
Erő mindenképp kell, az izmos ellenfelek ellen.

13

Saturday, February 5th 2011, 10:53pm

Hali all!
Lenne 1 kérdésem és mégpedig az, hogy ha az egyik kazamata szörnynek az inteligenciája 0 akkor miért nem ölöm meg 1 támadásból?
Vagy csak annyit tudok sebezni varázslattal amennyi a varázserőm?
Előre is köszi sumiman!

14

Sunday, February 6th 2011, 12:56am

Tudom, hogy spam lessz de elfelejtettem kérdezni, hogy akkor rágyúrjak a varázserőre a segítőkkel, vagy inkább ne?

15

Sunday, February 6th 2011, 1:39am

Nekem az a taktikám, hogy ha nekem több az intelligenciám mint az ellené az bőven elég. Több szerintem nem is kell, az a lényeg, hogy ne ő robbantson rám. Sok intelligencia következménye a kevés erő (segítőknél mondom) ami az elején jó mert nagyot sebzel mágiával, de utána a sebzésed jóval kisebb, így végeredmény, hogy bár mondjuk 5 ezerrel többet robbantottál rá, de ütésenként 300-400al kevesebbet sebzel (ez csak egy példa).

A játékban EXPENSIVE néven találtok meg! Ha bármi gondod van írj PM-et, vagy nyiss topicot és ha tudok segítek :D
Magyar Tanoth: 1.7.7_pl2 REV 7028

16

Sunday, February 6th 2011, 5:25am

0 intelligencia szerintem nincs, csak 1
Ez is főképp a pajzsnak köszönhető, és a gyenge kazamata ellenfélnek.

Amúgy, akkor lett volna jó a kérdésed, ha ugyanezt az alkatra tetted volna fel.
Ha ott "0" inkább 1 lenne az értéke, egy ütéssel kivégeznéd.
Mondjuk ilyen nem igazán fordulhatna elő...

17

Sunday, February 6th 2011, 12:14pm

Szerintem 1 alkattal is igen sok élete lenne a lénynek. Mert ahogy észrevettem hogy mondjuk 2500 alkattal van 850.000 élete nekem meg 6000 alkattal 150.000 az nem arányos :D

A játékban EXPENSIVE néven találtok meg! Ha bármi gondod van írj PM-et, vagy nyiss topicot és ha tudok segítek :D
Magyar Tanoth: 1.7.7_pl2 REV 7028

18

Sunday, February 6th 2011, 4:23pm

A főellenségeknek mindigis kiugróan nagy volt az életerejük, és a varázssebzésük.

Nem tudom mekkora szorzóval kapják a szuflát, de biztos valaki felvilágosítja majd, a fórum népét. :)

19

Tuesday, June 28th 2011, 7:48pm

Mester! (bocs hogy hozzád címzem, de rajtam kívül max te olvasod szerintem a fórumot)

Nem tudod véletlenül, hogy mikor lesz az Eliodracor-féle eventhez hasonló küldetés újra? Még kezdő vagyok, de szívesen kipróbálnám magam egy ilyenen, pláne a játék már most (2 hét és 45-ös szint elérése után) kezd számomra kissé vontatottá válni. Ha már pénzt ölök bele, egy kis izgalomra vágynék, gondolom Te is így vagy ezzel.

20

Tuesday, June 28th 2011, 8:46pm

Sajnos igen kevesen törődünk a fórummal, pedig régen nem így volt!

Az az igazság, hogy fogalmam sincs.
Sok szóbeszédet hallottam róla, és majdnem mind más volt.
Még az sem biztos, hogy idén lesz belőle valami.

A karácsonyi event tuti meglesz tartva.

A sárkányos event pont szinterős karaktereknek készült, tehát a szint huszárkodás biztos nem fog segíteni rajtad...
Meghát, ha túl sok a napi játékod, akkor az egy idő után gürc lesz...és hamarabb megunod.

Vontatott, mint minden böngészős játék.