You are not logged in.

1

Sunday, January 30th 2011, 11:18am

Help

Sziasztok
valaki segítsen!!
nem engedi hogy megváltoztassam a jelszavam X(
miért???? ;(
elég hosszú és nem tartalmaz speciális karaktert.
ha valaki tudja akkor pls az e-mail címemre küldje a javaslatát. hell_boy69@citromail.hu
előre is köszi :chinese: :grumble:

2

Sunday, January 30th 2011, 4:22pm

Ilyenkor azt tudod csinálni, hogy a bejelentkezésnél kérsz egy új jelszót.
Ekkor kiküld a rendszer, egy generált jelszót e-mailben, mellyel betudsz lépni a karakteredhez.
Eztán tudod megváltoztatni a gép által generált jelszót, egy egyénire.

Amúgy ez a hiba már sok-sok hónapja fenn áll...

3

Thursday, February 3rd 2011, 7:18am

az meg

hogyan lett,hogy a rendem nulla tagsagu lett ??

4

Friday, February 4th 2011, 4:58am

Először is, jó lenne tudni a rended nevét!
Utána tudunk érdemben megszólalni.

5

Saturday, February 5th 2011, 2:48pm

Ha a játékban is ugyanez a neved, akkor valószínűleg a Steppe Wind nevű rendről van szó, aminek jelenleg 1 tagja van, az te vagy :)

A játékban EXPENSIVE néven találtok meg! Ha bármi gondod van írj PM-et, vagy nyiss topicot és ha tudok segítek :D
Magyar Tanoth: 1.7.7_pl2 REV 7028

6

Friday, July 29th 2011, 1:24pm

beállítások

Help
Sziasztok!
A beállításoknál van egy opció,a hangot lehet álítani.Egy bökkenö van a játék a gépemen meg sem nyikkan.Mi ennek az oka?

7

Saturday, July 30th 2011, 1:00am

Próbáld egy másik böngészőben is!

8

Saturday, July 30th 2011, 12:03pm

Kipróbáltam a exploreren,goggle-n,firefoxon és az operán is. Semmi hang nincsen sajnos. :(
Telepítettem mindent amit kértek a böngészök eredmény nulla.Mi lehet a probléma oka? A gépem csak alaplapi hangkártyával és videókártyával megy a hardverek használata gyárilag le van tiltva az alaplapon.Pedig megvannak a portok de nem tudom mit kell átállítani mert a bioszban hiába van opció a gyári beállítás miatt nem lehetséges a kártyák csatlakoztatása.

9

Sunday, July 31st 2011, 11:23am

Nos számos oka lehet hogy miért nincs hang. Elsősorban, ez a játék oldal Flash Player-t használ, annak is vannak beállitásai, a v10.x.x -től felfelé ami kijött, már beépül a vezérlőpultba (windows), ott érdemes szétnézni, azonban a böngészőnél még további 2 plug-in is szükséges, az egyik a Quicktime (Apple termék, böngésző plug-in), mig a másik a Shockwave Player (szintén Adobe termék, böngésző plug-in).
A Flash Player-hez vissza térve, ha régebbi verziód van, mint a v10.x.x valamelyike, akkor a beállitásokat a tanoth oldalon bejelentkezve ugy tudod elérni, hogy valahová kattints a karakterednél a háttérképre jobb gombbal, és ott keress olyat hogy Settings, ott is érdemes szétnézni. Ilyenekkel fogsz találkozni: (mikrofon, video kártya, web kamera beállitások)
Ha ezek nem oldották meg a problémád, akkor a következőket teheted:
Ellenőrizd, hogy amikor betöltött az operációs rendszered, van-e hang, pl: winamp. Ez azért fontos, mert ha az O.P. alatt van hang, akkor valószinüleg a BIOS-ban engedélyezve vannak az integrált alkatrészek (hangkártya, video kártya), igy nem kell a BIOS-t piszkálni, mert ha ott valamit nagyon mellényúlsz, lehet a gépednek is baja!!!!!
Ha nincs hang O.P. alatt, vagy csak bizonyos alkalmazásoknál van, érdemes először is a hangkártya driver-ét ellenőrizni, megfelelően van-e telepitve (vezérlőpúlt-->rendszer-->eszközkezelő), ha valahol figyelmeztető jelzés van, akkor azzal ott kell kezdeni valamit, pl: az alaplap márka nevét és tipus számát felirni és az alapján a gyártó oldaláról leszedni hozzá a megfelelő drivert.
Ha ezek sem oldják meg a problémád, akkor lehetséges, hogy valamelyik ActiveX modul sérült (win esetében), vagy sok hiba van a Registry-ben, ehhez tudsz pár programot leszedni pl: Registry Mechanic, TuneUp, System Cleaner, stb... illetve ellenőrizni a DirectX-et, ha kell újra telepiteni, mert az is használja a hang és video kártyákat, (a fizikai eszközök közvetlen képi és hang elérését és gyorsitásáért felelős).
Ha ezek egyike sem oldotta meg a problémád, akkor marad a gép újra telepitése... talán az megoldja, volt rá példa már, de ha az sem, akkor passz... kifogytam az ötletekből...
Remélem, tudtam segiteni
:borg:
"Mivel szegény vagyok,
álmom van csupán,
Álmaim lábad elé terítem;
Finoman lépj, mert álmaimon gázolsz."
/William Butler Yeats/

10

Sunday, July 31st 2011, 7:56pm

Ma volt szerencsém egy új gépen kipróbálni a játékot.Volt animáció és hang is.A gépen a fent elsoroltak mindegyikét kipróbáltam/telepítettem még a kérdésem elött.Köszönöm a választ.A gépem nemrég lett újratelepítve (XP) Sajna öregecske kicsit,újabb op rendszert nem teszek fel rá mert lassú lenne mint a csiga.Ha teljesen élvezni akarom a játékot sajna vennem kell egy olyan gépet amibe rakhatok hardvereket.Folyamatban van a dolog addig is jó lesz hang/animáció nélkül kivárom az idöt amíg vehetek egy komolyabb ketyerét.

11

Monday, August 1st 2011, 1:02pm

Sziasztok!

Megvettem az árnyfarkast,az adatlapomon miért nem létom hogy használom e vagy sem.Azistállóban megjelent egy ikon egy páncélos lovas képében a hátasnál.Az már azt jelenti hogy használom?

12

Monday, August 1st 2011, 1:27pm

hello!

igen az már azt jelenti hogy azt használod

13

Monday, August 1st 2011, 7:44pm

Nekem sem működött XP alatt az animáció!

Vicces, de ha néha nyomtam pár F5-t, egyből jó lett.
A hang pedig azért nem töltődhet be, mert a böngésződ átmeneti tára, túl kicsire van beállítva.

Ezeket próbáld még meg, hátha lesz valami!

14

Tuesday, August 2nd 2011, 8:08pm

Kipróbáltam most ezt is,de így sincs semmi.Ki kell dobnom a gépet... :)
Ez van;köszke hogy szántál idöt segíteni!

Azért furcsa hogy a neten mindent meg tudok nézni online... Itt a játékban meg semmi se animáció,se hang.
Mindent telepítettem,frissítettem maxra állítottam. :(

This post has been edited 1 times, last edit by "Thorwald76" (Aug 2nd 2011, 8:20pm)

15

Tuesday, August 2nd 2011, 9:19pm

ha elmondod mien böngészőt használsz talán tudok segíteni...

16

Wednesday, August 3rd 2011, 9:47am

Opera 11.50 Ezt használom állandó jelleggel,de a firefox legújabb verziója is megvan.A ff-nál leokézza a hangbeállítást de semmi nem történik.
Telepítettem ezeket:

Adobe Flashplayer 10 active X,10 Plugin,Reader 10.1.0
Quicktime player,DirectX 9 2008-as kiadás

A netem sebessége 7.2 Mbps,Hd online videókat gond nélkül nézek egyszerüen nem értem a dolgot.
W XP rendszerem van sp3-al,2.4 Ghz proci 1Gb ram. A komolyabb játékok nem nagyon futnak a gépemen az alaplapi meghajtó driverek alacsony kapacitása miatt,viszont filmeket és az online Flash játékokat simán elbírja a régebbi játékokkal együtt.
Az alaplapi hangkártya driver: Vinyl AC'97 Audio V5.5 Mást nem találtam amivel rendesen müködne a gép,esetleg ha tud valaki jobbat ami egy intel drivereket használó gépre jó,akkor az talán még segíthet.

17

Wednesday, August 3rd 2011, 7:15pm

Sziasztok!

Nekem olyan problémám lenne hogy csak harcolni, kalandozni és üzenet kezelni enged és mást nem ez miért lehet?
2 napja még licitáltam meg térképeztem, kazamatáztam, de most semmit.
Nem értem mi lehet a gond. :$
A segítséget elöre is köszönöm.

18

Wednesday, August 3rd 2011, 9:14pm

hmm és más zene megy? ha baj lenne flashal akkor elvileg játék se indulna el... próbáld meg ff alatt kiíríteni a gyorsítótárat... amit eszközök->előzmények törlésénél tehetsz meg... igaz nekem is van operám de azt nem használom... opera alatt és win7 alatt is működik nekem a zene... hát ajánlanám ho divX plugin java plugin legyen... ill wanapm ban is van sok kodek ami segíthet a zene lejátszásában.

19

Wednesday, August 3rd 2011, 11:03pm

Telepítettem de az se segít...
Valamint az idézés körére kattintva elkezd tölteni az oldal viszont fél óra múlva sem történik semmi.Ha frissítem az oldalt újra be kell lépnem a játékba.14.szinten vagyok a rendbeli társam 11.szintü létére be tud lépni. Tetszik ez a játék de elég sok bejelentkezési problémáról számolnak be a játékos társaim. Éppen kezdek azon gondolkozni hogy itt költöm el a pénzemet a Beholderes Végzetúr helyett,de elég akadozva mennek itt dolgok sok a hibalehetöség.Lehet hogy keresek egy olyan játékot ahol van olyan szolgáltatói színvonal mint a végzetúrban. (Itt nem a játékra célzok hanem a zavartalan játékmenetre fejlesztés és szerverhasználat terén.) A játék maga elég jó de túl sok a hiba(lehetöség)...
50 vérkövet már vettem,de lehet nem fogok erre áldozni több pénzt,amúgy is húzós árak vannak itt a többihez képest.
Odaát 5000-ért kapok 350 követ amit ha van kiégett akár 700 is lehet.(Ez már elég "sok" dologra elég) Túl sokat kérnek itt a kövekért,ha nem a kö sok akkor az érte vásárolható dolgok túl drágák... (prémium hátasok)

Sok "kicsi" sokra megy... ;) Itt viszont hamar akarnak meggazdagodni és a játék programozás nincs olyan szinten mint az árak.
A 2 éves Laptopomon van hang és animáció is viszont állandóan kiléptet a rendszer,na ott már nem a gép a hibás...

20

Thursday, August 11th 2011, 10:19pm

Nem kaptam meg a Nap Tárgyát

Hello. Én rendeltem vérköveket, mert kinéztem magamnak egy nap tárgya felszerelést.
Licitáltam rá, mivel azt írta, hogy az első 20 licitáló kap egyet-egyet belőle. Na most én voltam a 18. licitáló, de túl licitáltam. De mivel én a 18. voltam, a licit lejárta után meg kellene kapnom a cuccot, nem? De nem kaptam semmit.

UI: a nevem a játékban: Khaos