Telepítettem de az se segít...
Valamint az idézés körére kattintva elkezd tölteni az oldal viszont fél óra múlva sem történik semmi.Ha frissítem az oldalt újra be kell lépnem a játékba.14.szinten vagyok a rendbeli társam 11.szintü létére be tud lépni. Tetszik ez a játék de elég sok bejelentkezési problémáról számolnak be a játékos társaim. Éppen kezdek azon gondolkozni hogy itt költöm el a pénzemet a Beholderes Végzetúr helyett,de elég akadozva mennek itt dolgok sok a hibalehetöség.Lehet hogy keresek egy olyan játékot ahol van olyan szolgáltatói színvonal mint a végzetúrban. (Itt nem a játékra célzok hanem a zavartalan játékmenetre fejlesztés és szerverhasználat terén.) A játék maga elég jó de túl sok a hiba(lehetöség)...
50 vérkövet már vettem,de lehet nem fogok erre áldozni több pénzt,amúgy is húzós árak vannak itt a többihez képest.
Odaát 5000-ért kapok 350 követ amit ha van kiégett akár 700 is lehet.(Ez már elég "sok" dologra elég) Túl sokat kérnek itt a kövekért,ha nem a kö sok akkor az érte vásárolható dolgok túl drágák... (prémium hátasok)
Sok "kicsi" sokra megy...

Itt viszont hamar akarnak meggazdagodni és a játék programozás nincs olyan szinten mint az árak.
A 2 éves Laptopomon van hang és animáció is viszont állandóan kiléptet a rendszer,na ott már nem a gép a hibás...