You are not logged in.

1

Sunday, January 30th 2011, 10:44am

Tanoth-Calc - Felszerelés kalkulátor

Előzőekben említettem egy saját készítésű excel-táblát, mellyel kényelmesen lehet számolgatni a felszerelések értékeit.
A táblázatban könnyen áttekinthetővé válik, hogy a megszerzett felszerelést hol érdemes hasznosítani, önmagunkon, vagy valamelyik csicskán.
Most különösen hasznos ez a táblázat, hiszen sokan most küzdik le a 15 sárkányt és többekben is felvetődött a kérdés, hogy a megszerzett felszerelésből melyiket, és hol használják.

Íme a táblázat:

Kezelése roppant egyszerű. Beírod az adott felszerelés értékeit, és a sarokszám megmutatja a felszerelés által adott összértéket.
A "NEW ITEM"-ben pedig összehasonlíthatod a különbséget felszereléssel és nélküle.
A szemléltetés végett a csicskáim értékeit meghagytam.

A Tanoth-Calc-ot innen töltheted le:

http://dl.dropbox.com/u/18639827/DownLoad/Tanoth-Calc.xlsx

Sikeres játékot Mindenkinek!

This post has been edited 1 times, last edit by "GreekMan" (Jan 30th 2011, 10:51am)

2

Tuesday, February 1st 2011, 2:33pm

Hali!

Ehhez milyen progi kell hogy meg lehessen nyitni ? :) vagy ez 2007 es ? :)

Üdv.

3

Tuesday, February 1st 2011, 2:37pm

Microsof Office 2007 - Excel

2011-ben felejtsük már el az Office 2003-at. Bár az MS az Office-okkal mindig "szalajt", hiába van "már" Office 2010, nem ajánlom senkinek.

4

Tuesday, February 1st 2011, 2:41pm

Azt lehet használni amire lehetősége van az embernek, de nem ezt kérdeztem hogy mit ne használjak, hanem mivel vagy hogyan lehet megnyitni:)

sőt ha megnézzük, 2007 es semmivel sem jobb mint a 2003, max több ramot zabál

5

Tuesday, February 1st 2011, 2:50pm

Azt lehet használni amire lehetősége van az embernek, de nem ezt kérdeztem hogy mit ne használjak, hanem mivel vagy hogyan lehet megnyitni
A Tanoth-Calc-ot a Microsoft Office 2007 nevű programmal lehet megnyitni és használni. Mint azt a kiterjesztése is mutatja ".xlsx", amit a Microsoft Office 2003 már nem kezel.

De csak most, csak neked, (és az Office 2003 felhasználóknak) csak itt, közreadom a Microsoft Office 2003-al is olvasható verziót;

http://dl.dropbox.com/u/18639827/DownLoad/Tanoth-Calc.xls

Örülök, hogy segíthettem! :beer:

6

Tuesday, February 1st 2011, 4:53pm

sőt ha megnézzük, 2007 es semmivel sem jobb mint a 2003, max több ramot zabál
4GB RAM-mal már nem lehet gond, hogy egy mezei táblázatkezelő mennyi memóriát fogyaszt, de ez már egy külön téma lenne.
Ha valakinek memória gondja van, használjon GameBooster-t. Magyar nyelvű progi, és remekül lehet vele felszabadítani memóriát játékhoz, vagy akár komolyabb munkákhoz. Memória gondokra jó még a Cavinton is.. csak már elfelejtettem, honnan lehet letölteni.. :dash:

7

Tuesday, February 1st 2011, 4:58pm

amugy :D ha megnézed egy jó gép :D:) win7 alatt több áramot zabál mint egy az xp :)

és persze lehetne hazsnálni, mert mindegy 4 giga mellé 64 bites win7, alapból 1,5 gb ramot zabál, amellé már mindegy hogy egy szövegszerkesztő mennyit eszik persze :)
dehát ez van.

Amugy ha megnézed :D bár ez elég vicces, win 7 alatt az uj VGA k driverei instabilak néha. de igen ez már másik téma :)

8

Tuesday, February 1st 2011, 5:16pm

win 7 alatt az uj VGA k driverei instabilak néha. de igen ez már másik téma
Következő "fejlesztésem" egy RAM-Calc nevű excel-tábla lesz.. :phatgrin:

9

Thursday, February 3rd 2011, 8:01pm

Tanoth-Calc - Felszerelés kalkulátor V2.0

Sziasztok!

Remélem mindenki számára hasznos a Tanoth-Calc!
Az előző verziót kibővítettem, immáron kényelmesen számolgathattok a kiszemelt áldozat értékeivel, illetve van egy MOD tábla is, mely segítségével könnyen áttekinthetitek az új felszerelés adta lehetőségeket. Néhány cellában elhelyeztem megjegyzéseket a könnyebb kitöltés végett. Ahol az érték jobb, ott zöld lesz a szám, ahol rosszabb, ott pirosra vált. Nem minden cella értékeire érvényesek még, de a fontosabbakat kiemeltem.

Várom az észrevételeket, ötleteket!

Tanoth-Cal V2.0 letöltés itt:

http://dl.dropbox.com/u/18639827/DownLoa…Calc%202.0.xlsx

kispad

Beginner

• Send private message

10

Monday, May 2nd 2011, 6:43pm

Sziasztok.

Franko lehetne ez a kalkulátor,ha tényleg letudnám tölteni.

Van akinek sikerült ?
Fünfkirchen

11

Tuesday, May 3rd 2011, 5:01pm

Khm...

Megszűntettem a megosztást.

100 letöltőből 1db köszönte meg.

Magyarisztán..

kispad

Beginner

• Send private message

12