You are not logged in.

1

Sunday, December 19th 2010, 12:01am

Mágikus tárgy a kazamatából

Én vettem észre rosszul vagy tényleg mostmár alap cuccokat is dobál a kazamata a jó kis kaliber tárgyak helyett?
Ugyanis immár a második olyan tárgyat kapom, ami nem kaliber, de az értéke száz feletti, csakhogy egy képességre ad. Ezelött nem kaptam alap cuccot onnan.
Esetleg ez a kövi újítás előszele lenne? O.o

2

Sunday, December 19th 2010, 3:11pm

A kezdetek óta naplózom a karakterem főbb eseményeimet, és eddig kemény 12 kaliber tárgyat nyertem a kazamatában.
9 sima felszerelést, a többi arany...

Nem túl fényes, de ebben a játékban tényleg szerencse kérdése.

Azt is hozzá kell tennem, hogy az újítás óta, több kalibert lehet nyerni "nagyon nehéz" kalandon.

This post has been edited 1 times, last edit by "-Mester-" (Dec 19th 2010, 3:20pm)

3

Sunday, December 19th 2010, 9:09pm

Én az elmúlt 1-2 hónap alatt 6 kaliber tárgyat szereztem úgyhogy nem panaszkodom :)

4

Monday, December 20th 2010, 12:22am

De a Dungeonban/kazamatában hanyat? :D Emlékeim szerint sose kaptam ONNAN alap tárgyat! :D
De tegnap dobott egy Vérholdat így most happy vagyok xd Biztos csak készlethiány volt Xd

Amúgy nekem eddig 13-at dobott és most jön a 65. szörny :D

Viszont azt nemtudtam hogy a legnehezebb küldin is sűrűbben dobja, kösz az infót! :D Általában mindig arra rakom be ami idő/arany arányban megéri :D

5

Monday, December 20th 2010, 6:26am

A kazamatából 5 ilyen tárgyat kaptam, 1-et pedig a nehéz küldetéseknél. Én a 46-os szintű vagyok és a 43-as szörnynél vagyok :)

6

Monday, December 20th 2010, 10:28am

Hát gyerekek jó nektek... nekem max 8-9 "kaliber" tárgyat dobott a Dungeon a többi mind sima volt.... és már maximum egyet tud az utolsó előttin egy olyan sima kardot adott ami az alkathoz ad 200-at.... majdnem eldobtam az agyam mert a legrosszabb fegyverem is min 2xannyit ad nagyobb sebzés mellet.
kalandon meg max 2-t szereztem... talán lesz ez jobb is :)

s1.tanoth.hu

s1.tanoth.de

7

Monday, December 20th 2010, 10:35am

AKkor jólvan. Köszönöm a válaszokat. Nem újdonság hogy sima cuccokat is dob a dungeon. -.-
Juteszembe a kalandoknál nekem is jött 3 :D
Részemről lehet zárni a threadet.

8

Tuesday, December 21st 2010, 4:42pm

Nekem ma reggel lett meg a 80. kivégzett szörny.
A színvonal megmaradt.
80-ból 12 kaliber...

Azt gondoltam, hogy az új verzióban végre kijavítják, de nem így lett...
:dash:

9

Tuesday, December 21st 2010, 11:15pm

Ki is lesz javítva! :D Jönnek a sárkányok, azt azok majd nyomatják a cuccost :D ...Elvileg :)

10

Wednesday, December 22nd 2010, 5:47am

Szerintem, amit most kaptunk a "Télapó bácsitól", azok fognak átalakulni sárkány felszerelésekké.
Legalábbis ez a logika jön le belőle, hisz nyáron érdekes lenne full téli ruciban lenni.

No, meg persze a frissen regelők sem hagynák szó nélkül... :D

11

Wednesday, December 22nd 2010, 10:56am

Szerintem meg ez a logikátlan! :D
Ennyi erővel tavasszal meg átváltozik húsvéti tojássá, meg kölnivé a cucc, az adott hátas meg nyúllá :D
A sárkányok a térkép menüről fognak majd dobálni cuccot, PLUSZBA ?D Nemtudom láttad-e a thread-et erről. :)
Ha megmaradnak ezek a karácsonyos cuccok, akkor megmaradnak, engem nem fog zavarni hogy 40 fok melegben valaki sapiban meg kabátban csapatja, ha annak jobb az értéke mint egyik másik kaliber páncélnak :D Ugyanígy a cukorrúddal... Mondjuk nálam az egyik segédnél van, de akkoris :D

12

Wednesday, December 22nd 2010, 11:23am

Pontosan miis az a kalibertárgy? Mégcsak 31 es vagyok nemtudok sokmindent
Grand Armée :thumbsup:

13

Wednesday, December 22nd 2010, 11:41am

re

Darkusz!
Itt egy link amiből kiderül számodra mi is az a kaliber tárgy!
http://www.tanoth.tar.hu/
Ezekből van 1-2-3 ik generációs is.
És itt más hasznos dolgot is megtudhatsz.
Remélem segítettem
Üdv
Phonix

14

Wednesday, December 22nd 2010, 12:26pm

A sárkányharc max 4 cuccot dob pajzsot, vértet, jardot így gyűrűt, de ahhoz hogy ezeket megkapd ahhoz jól kell teljesíteni.

s1.tanoth.hu

s1.tanoth.de

15

Wednesday, December 22nd 2010, 4:59pm

Re

Azám a jó most olvasom itt ott hogy a kazamata is ezeket a ünnepi cuccokat dobálja:(
Na akkor azthiszem hogy január 7 ig el is felejtem nagyívben a kazit.
Mert már nemsokvan hátra és én harmadik g cuccot szeretnék , nem ilyen télapó itt van hó a subálya vackokat.
Ugyanis ezek nemfejlődnek tovább a karimmal együtt.
Üdv
Phonix

16

Friday, December 24th 2010, 10:19am

Phonix-nek igaza van :thumbsup: ,énis pontosan így gondolkodom.HAtalmas szerencsémre,104es szinten a dungeon dobott egy 3g csizmát :D..Ez oriási mák,vanmég 18 dungim és 1 3g-em..Vérkő nélkül ez király,szerintem :D:D
Egyébként Darkusz,a tanoth.tar.hu nagyon sokat segít,az alapokban.:))Valamint a test.tanoth.de Oda töltik fel az ujitásokat. :)
Üdvözlettel:TomTiger007
Boldog karácsonyt midnenkinek! :)

This post has been edited 1 times, last edit by "Tomtiger" (Dec 24th 2010, 10:55am)

17

Tuesday, December 28th 2010, 5:32pm

Ok mostmár értem. Kösz Phonix. :) amúgy 27. szinten vagyok a kaziban. :thumbsup:

18

Wednesday, December 29th 2010, 3:05pm

Re

Örömömre szolgál hogy segíthettem :gamer:
Üdv
Phonix

19

Friday, December 31st 2010, 1:12pm

Ez most jött:

Ondo marka
Páncél: 197
Erő:267
Alkat: 53
Ellenfél ereje: -107

Szóval nincs gáz szerintem. Dobálja ugyanúgy a jó cuccokat is :D
/color]

This post has been edited 1 times, last edit by "LEW" (Dec 31st 2010, 2:04pm)

20

Saturday, January 1st 2011, 2:25pm

Nekem ezt dobta a 30. szintemen:

Láng kesztyű

páncél: 150

erő+ 75

ügyesség+ 45

"bárki is játszon a tűzzel, a megfelelő kesztyüket kell viselnie"