You are not logged in.

1

Sunday, October 17th 2010, 8:14pm

üzenet vs Rendbe csatlakozás

Hali mindenki. Lehet hogy nem jól mondom (Ha nem kérlek javitsatok ki :) ),de úgy lehet rendbe csatlakozni, hogy beirom a nevet a rend menübe és ugy csatlakozok, de előtte irni kell a rend vezetőnek. Nos a lényeg, hogy mikor kapja meg az üzenetet vagy egyáltalán elküldi -e az üzenetet a rendszer. kérlek segitsetek :)
UI.: szeretnék Rendhez csatlakozni. ha kellek irj :)

2

Sunday, October 17th 2010, 11:00pm

úgy van. csak akkor tudsz rendbe csatlakozni ha kapsz meghívót. És az oldal nem mindíg kézbesíti az üzeneted.. (saját észrevétel) Az én rendembe jelenleg van tag fel vétel és 1400 aranyat védd... Nemsokára 1600... a Rend neve Magyar.Harcos ha jelentkezni akarsz játékon belül írj nekem üzenetet a nevem booo

3

Monday, October 18th 2010, 12:40pm

Köszönöm a segítséget :) Írtam neked üzit játékban :)

4

Wednesday, March 23rd 2011, 4:23pm

Sziasztok

Csatlakoznék olyan rendhez ahol a vezető nem el lopta a vezér rangot mind Pl:a dog rendnél ahol eddig voltam .Nekem mns en el ismerte a lopást azért léptem ki rögtön .

5

Friday, March 25th 2011, 5:43am

hello

Rendünkbe van tagfelvétel....Rendünk neve: Tarján......Jelenleg a rendünk a 30-ik...Feltétel legyél aktív..Jelentkezni qviva1nél
This post has already been reported.

6

Sunday, April 8th 2012, 8:26am

rendbe csatlakozás

A harcosok clánjába tagfelvétel van. Olyan emberek jelentkezését várom akik aktívan részt tudnak venni a játékban. Jelentkezni nálam: zsoleszka7.

*Ez nem tagtoborzó téma. Zártam. Ejjel

This post has been edited 1 times, last edit by "Ejjel" (Apr 12th 2012, 3:34pm)