You are not logged in.

21

Sunday, September 19th 2010, 7:22am

Válasz

Szia a segédek a Kazamatákban alkalmazhatók ott segítenek, persze adjál rájuk felszerelést is.

OFF. "Szóbeli" figyelmeztetés. Ejjel

This post has been edited 1 times, last edit by "Ejjel" (Sep 19th 2010, 9:35pm)

powerricsi

Beginner

• Send private message

22

Sunday, September 19th 2010, 1:45pm

Köszönöm. Öltöztetem rendesen. Egyenlőre egyet,de mindjárt kettőt. Tehát akkor a sima csatákban nem számít!
Köszönöm!

This post has been edited 1 times, last edit by "Ejjel" (Sep 19th 2010, 9:35pm)

23

Sunday, September 19th 2010, 4:41pm

Ez az új verzió nekem valahogyan nem tetszik.
Nagyon jó hogy, 4 kaland van, de a nagyon nehezet lehetetlen megverni. Teljes kavarodás és tiszta bug az egész. Pl.: Ma 6 kalandot tudtam meg csinálni vérkő nélkül(az elsőt nem számolta).
Az jó, hogy ha belépsz megadja a munkából kapott pénzt(ha kész van), de ezt kalandnál szerintem nem kellene alkalmazni.
Dungeon még erősebb.
Üzenetek és párbaj jelentések menü semmit nem változott.
Egyedül azt a funkciót rakták át ami azt kérdezte, hogy akarsz-e kapni.
A kisebbek megszívták, mert a segítőknek nem emelkedik szintlépés után a statjuk.
Térkép: funkciója nincs, fölösleges volt oda tenni.
Rendek menü áttekinthetetlen, és fölösleges kiírni, hogy ki lépett be a chatszobába, mert ha valaki online akkor "belépett" a chatszobába.
Sokkal lassabb lett az egész.

Röviden ennyi.

Ha rossz helyre írtam bocsi.
Szerver: HU V1
Név: tengerimalac
Szint: 8x
Vert dungeonok: 61
Kaliber tárgyak: 5
Rend: Végítélet :thumbsup:
www.tanoth.tar.hu

24

Sunday, September 19th 2010, 5:17pm

Már én is írtam hogy a rendek menü katasztrófa. A beállítások menü tele van fölösleges dolgokkal. Lasabban tölt be a játék (bár végre nem hozza be a logint ez valami időt megspórol ugyan). A 4. kaland az a kedvencem :D Jó kihívás :) A cstaa borzalmas mert az életcsíkot gyakran lassan tölti be. És a legroszabb: nincs 4. segítő, pedig lenne neki hely! :D

A játékban EXPENSIVE néven találtok meg! Ha bármi gondod van írj PM-et, vagy nyiss topicot és ha tudok segítek :D
Magyar Tanoth: 1.7.7_pl2 REV 7028

25

Sunday, September 19th 2010, 6:22pm

A segítők a dungeonban könnyitik a dolgodat,de csak a statjaik összege számit(azaz a blokk,sebzés NEM).A legjobb segitők véleményem szerint:Theodore,Ur ka,Sötét lovag :)
Üdv:Benjamin

This post has been edited 1 times, last edit by "Ejjel" (Sep 19th 2010, 9:36pm)

Ejjel

SMOD / S.T.A.L.K.E.R.

• Send private message

26

Sunday, September 19th 2010, 9:37pm

Ez itt az új verzió téma.
Kérem, maradjatok is az alaptémánál.
Az olyan kérdéseket, amik nem az új verzióval kapcsolatosak, nem itt kell feltenni.

Ejjel

Nekem elmagyarázhatná valaki, mire jó az a szép térkép....

27

Monday, September 20th 2010, 6:08pm

Annak a szép térképnek semmi jelentősége nincs.
Én se tudom mi értelme, szerintem ki lehetne venni.
Lehet, hogy később lesz majd jelentősége.

Ami a 4. segítőt illeti, jó lenne :D :D.
www.tanoth.tar.hu

Csiliz

Beginner

• Send private message

28

Monday, September 27th 2010, 11:33am

A térképpel kapcsolatban van valakinek információja, hogy mire is való? Lesz-e valamilyen szerepe a későbbi verziókban? Jelen verzióban teljesen felesleges és nem jó semmire sem, ráadásul a nyomógombját pont a Kalandok gomb fölé tették ami gyakran bekavar, ha megszokásból kattintgat az ember. X(

És még valami. Ha kiszínezitek a szöveget, akkor olyan színt válasszatok, hogy a szöveg olvasható legyen. Mert például a sötét háttéren a sötétkék szöveg eléggé olvashatatlan. Vannak színkombinációk, amiket ilyen okokból nem ajánlatos használni.

This post has been edited 2 times, last edit by "Csiliz" (Sep 27th 2010, 11:38am)

29

Monday, September 27th 2010, 2:16pm

A térképpel kapcsolatban van valakinek információja, hogy mire is való? Lesz-e valamilyen szerepe a későbbi verziókban? Jelen verzióban teljesen felesleges és nem jó semmire sem, ráadásul a nyomógombját pont a Kalandok gomb fölé tették ami gyakran bekavar, ha megszokásból kattintgat az ember. X(
Nem hiszem el, hogy megint le kell írnom.
Senki nem tudja(még), hogy mire való, vagy mi a funkciója.
Tehát előbb olvasd el az előző hsz-eket.
www.tanoth.tar.hu

30

Monday, September 27th 2010, 2:26pm

A térkép olyan de olyan fölösleges.. Semmi értelme, és a lehető legrosszabb helyre tették. Miért nem inkább már az Karakter menü föle?:D Biztos volt okuk arra, hogy odategyék, lehet azért tették a kaland fölé, mert majd abban lesz az új kalandrendszer vagy csak hogy megtudd nézni, hogy hova mész kalandra? Az utóbbi hülyeség lenne :D

A játékban EXPENSIVE néven találtok meg! Ha bármi gondod van írj PM-et, vagy nyiss topicot és ha tudok segítek :D
Magyar Tanoth: 1.7.7_pl2 REV 7028

Csiliz

Beginner

• Send private message

31

Monday, September 27th 2010, 2:58pm

Nem hiszem el, hogy megint le kell írnom.
Senki nem tudja(még), hogy mire való, vagy mi a funkciója.
Tehát előbb olvasd el az előző hsz-eket.
Bocsi, hogy újra kérdeztem, de az aláírásod olyan hosszú, hogy elveszi a figyelmet a lényegről! :thumbsup:

Csiliz

Beginner

• Send private message

32

Wednesday, September 29th 2010, 7:00pm

Mi van most a játékkal?? Bejelentkezés után bármilyen parancsot akarok kiadni (Kaland, munka, cucc eladása,...) egyszerűen lefagy utána a játék!!!!!!

powerricsi

Beginner

• Send private message

33

Wednesday, September 29th 2010, 8:20pm

Nekem oké minden. :)

Csiliz

Beginner

• Send private message

34

Wednesday, September 29th 2010, 8:25pm

Akkor Te szerencsés vagy!:)

Csiliz

Beginner

• Send private message

35

Thursday, September 30th 2010, 10:29am

A tegnapi problémám megoldódott. Úgy látszik, hogy a flash pluginnak keverhetett be valami. Ez okozta a rengeteg problémát. A Firefox újraindítása után minden probléma megszűnt!

Csiliz

Beginner

• Send private message

36

Tuesday, February 7th 2012, 1:21pm

Új verzió 1.7.6

Ma új verzió jelent meg a játékban, az 1.7.6. Milyen változásokat hozott, mert sehol sem találok róla leírást.

37

Friday, February 10th 2012, 2:11pm

1.7.6

Az alábbi változásokat hozta a játékba:
- A hírek popup-ban a fórum linkje már nem a német tanoth fórumra vezet hanem a helyi fórumra.
- A játék lefagyása miközben megpróbál a játékos venni vagy felrakni egy tárgyat egy társra, javítva.

Továbbá egy hamarosan érkező event tartalma is bekerült a játékba. Ez az event később lesz majd aktiválva.

Csiliz

Beginner

• Send private message

38

Friday, February 17th 2012, 1:18pm

Új verzió 1.7.7

És mik az újdonságok ebben a verzióban? Tegnap megérkezett és erről sincs semmilyen infó.

39

Friday, February 17th 2012, 2:24pm

Üdv all!

Kedves Csiliz az 1.7.7-ről igaz teljes körű átfogó le írás nem volt, de említést azért tettek.
Észre vehető változások nem kerültek be. Nyilván apróbb hibákat javítottak ki.
A név csak egy jelző ami megbélyegzi az embert, de a megfelelő viselőt hatalommal ruházza fel!

Ejjel

SMOD / S.T.A.L.K.E.R.

• Send private message

40

Friday, February 17th 2012, 6:08pm

Olyan javítások voltak, amik nem láthatóak a játékban.