You are not logged in.

1

Tuesday, August 31st 2010, 1:44pm

Új verzió

Hamarosan ideér a új verzió. Ti mit vártok tőle? Nekem az eddigi tapasztalatom az angol és német szerveren is az hogy eszméletlen sokat tölt és mivel amíg nem tölt be mindent addig nem lehet semi csinálni, ezért szerintem sokan lesznek akiknek nem is fog betölteni. Például itt vagyok én xD 10ből 1x megáll a betöltés és menüt se tudok váltani :S Valakinek más tapasztalata? Remélem a magyar nem lesz ilyen :D

A játékban EXPENSIVE néven találtok meg! Ha bármi gondod van írj PM-et, vagy nyiss topicot és ha tudok segítek :D
Magyar Tanoth: 1.7.7_pl2 REV 7028

2

Friday, September 3rd 2010, 9:07pm

Hát...szerintem az üzenetek menüt teljesen át kellene alakítani.... :thumbdown:
"A legnagyobb dicsőség nem az, hogy soha nem vallunk kudarcot, hanem hogy minden bukás után képesek vagyunk felemelkedni."

3

Friday, September 3rd 2010, 9:48pm

.. hát ez nagyon gáz :)

A játékban EXPENSIVE néven találtok meg! Ha bármi gondod van írj PM-et, vagy nyiss topicot és ha tudok segítek :D

This post has been edited 1 times, last edit by "mobilport" (Sep 12th 2010, 6:05pm)

4

Sunday, September 5th 2010, 1:11pm

Szerintem tuti át fogják alakítani az üzenetkezelő rendszert mert a német fórumon is sokat panaszkodtak miatta. :)
de ha előbb a játékélményre gyúrnak az nekünk csak jó :) :thumbup:

s1.tanoth.hu

s1.tanoth.de

5

Sunday, September 5th 2010, 9:55pm

Hát egy olyan típusút, mint amilyen a gladiatus, vagy a bitefight használ nagyon kielégítené a felhasználókat...
"A legnagyobb dicsőség nem az, hogy soha nem vallunk kudarcot, hanem hogy minden bukás után képesek vagyunk felemelkedni."

6

Tuesday, September 7th 2010, 6:21pm

Örömhírrel jelentkezék hozzátok :)
Imáitok fenn a magasban meghallgatásra találtattak!
A Tanoth új még meg nem jelent de bejelentett verziója beépített üzenetküldő és fogadó rendszerrel jelentkezik.
4 menüpontta :
Rend meghívások
Csata Jelentések
Munka jelentések
és egy utolsó ami sztem a befejezett kalandokat akarja jelenteni de ezt amit tudtam tesztelni elmondom pontosan.

Majd még írok róla :P egy két sort és csinálok képeket is a játékról (főleg mert lesz benne még jópár változás :) )

8o :P :P :P :P :P :P :P :P :P

s1.tanoth.hu

s1.tanoth.de

7

Tuesday, September 7th 2010, 9:58pm

hála az égnek! Vagy a gameforge-nak? ?(

8

Friday, September 10th 2010, 2:52pm

Dejóóó :) Hihetetlen hogy ezt a játékot is tudja a Gameforge ujitani :)
Tudtok valamit arrol,hogy lesznek e új kazik,kaliberek?stb .?..Én arrol hallottam hogy 4 kaland közül leeht választani,fifti-fifti esély lesz arra hogy nyersz e kalandon.Meg ilyenek. :)
Az üzenetfogadásos rendszernek kifejezetten örülök :)
Üdv:Tomtiger007
Ui:Csatlakozzatok a ProHeroes-be :)

9

Friday, September 10th 2010, 2:58pm

Fejlesztés

hát már ideje lessz az újításnak mert eléggé levan maradva a játék!
És az üzeneteknek se E-mailra kéne,hogy jöjjenek hanem jobb lenne ha egyenesen a karakterünkre jönne!!
Remélem új fegyverekkel is gazdagodik a játék Pl: 4.generációs cuccok!
Lehetne több dungeon is!
AKI ESETLEG TUD VALAMIT EZEKKÖZÜL VAGY MÉG TÖBMINDENT AZ KÉREM ÍRJON!!
8) 8) 8) 8) 8) :P ****** *******

Smiley spam. Ejjel

This post has been edited 1 times, last edit by "Ejjel" (Sep 14th 2010, 2:19pm)

10

Friday, September 10th 2010, 9:02pm

Nem lesznek se új fegyverek se új dungeonok.
Lessz viszont mintmár mondtam új belső üzenetrendszer.
kicsit javított és kibővített grafika
optimalizáltam környezet.
és ha belépsz megnézni egy adott karaktert a támadás gomb felett már van egy üzenetküldése gomb is.
és egy -két hibát kijavítottak.
plusz aszem mostantól úgy lesz hogy 1 bejelentkezés maximum 24 óráig lesz érvénes.

s1.tanoth.hu

s1.tanoth.de

11

Saturday, September 11th 2010, 7:13am

ezt hg érted?:O
Utolso mondatra gondolok...:)

12

Saturday, September 11th 2010, 2:00pm

(az új verzióban ha bejelentkezek és nem jelentkezel ki akkor 24 óráig beléphetsz és nem kell bejelentkezned, de ha letelik akkor újra be kell jelentkezned.)

De ilyen nincs az új verzióban ahogy tapasztaltam... ez sztem még csúszik.

s1.tanoth.hu

s1.tanoth.de

13

Saturday, September 11th 2010, 3:09pm

Én még arra lennék kíváncsi hogy most is lesz e olyan hogy nem lehet üzenetet fogadni.Ezt nagy h :thumbdown: ülyeségnek tartottam...

14

Saturday, September 11th 2010, 5:39pm

Van de most minden apróságot be lehet állítani.

(mellékelek néhány képet de most az idő szűke miatt nem fordítom le)

3 kép az üzenetek menüről!

És 2 kép a Beállításokról!

s1.tanoth.hu

s1.tanoth.de

15

Sunday, September 12th 2010, 8:13am

köszi :)
ez király lesz,mondjuk tudtam mert volt egy top10s karim angolon..de kiváncsi voltam hg ugyanolyan lesz-e mint az..
Köszi :D

16

Sunday, September 12th 2010, 6:10pm

Minden szerveren ugyanaz a verzió fut csak egy kis időeltolódással. Az újítás jól hangzik! Engem csak az érdekel, hogy vajon befoge tölteni vagy megáll és annyi. Remélem hamarosan kiderül :D

17

Sunday, September 12th 2010, 6:47pm

nekem nem töltötte be az explorer,letöltöttem a mozillát és jo is volt :)

18

Sunday, September 12th 2010, 8:14pm

Hát én IE-vel megse merem próbálni :D FireFox-al próbáltam és azzal sajnos néha megállt a töltés :S És nem is nevezném olyan rosznak a netem szóval szerintem lesznek akiknek nem fog bejönni :(

Csiliz

Beginner

• Send private message

19

Friday, September 17th 2010, 8:56pm

Itt az új verzió, mely hozott egy újabb listát, Kalandok címmel, de a régi listák pontszámítása is változott. Tudna valaki ezzel kapcsolatban információt adni?§ Azaz hogyan van a pontszámítás az egyes listáknál?
Azt mindenesetre észrevettem, hogy a kalandok - sajnos - most már nem adnak hírnévpontokat!

powerricsi

Beginner

• Send private message

20

Saturday, September 18th 2010, 1:49pm

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem,vagy akár javaslatom lenne,hogy esetleg a rendek közötti csatákért ne "csak" hírnév,hanem mondjuk arany is járna? Lehet már volt ilyen kérdés,de nem tudom végigolvasni az összes topikot.
És még egy kérdés,hogy a segítő mellékkarakter miben is számít?

Köszönöm válaszotok! :)

üdv powerricsi

OFF. "Szóbeli" figyelmeztetés. Ejjel

This post has been edited 1 times, last edit by "Ejjel" (Sep 19th 2010, 9:34pm)