You are not logged in.

1

Sunday, February 7th 2010, 12:14pm

Háború zászló

Hali :D

Szóval, lenne ez a kérdésem hogy olvastam az ismertetőben hogy a háborús zászló ad plusz tapasztalat pontokat. Valahogy én ezt nem véltem felfedezni a kalandok után. Vagyis vn értelme fejleszteni, vagy nincs? Valamint az őrtorony és bástya képességei -ha fejlesztve vannak- akkor mérvadóak-e a háborúban?

2

Monday, February 8th 2010, 5:32pm

Üdv

AZ Őrtornyot és a Bástyát feltétlen ajánlott fejleszteni a klán előrehaladása érdekében.
A háborús zászló szerintem ad tapasztalatot de legalábbis a kaland után észre lehet venni.

s1.tanoth.hu

s1.tanoth.de

This post has been edited 1 times, last edit by "RolandWhite" (Aug 16th 2010, 4:47pm)

3

Thursday, February 18th 2010, 5:04pm

A Háborús Zászló az ad TP-t plusszba, de a Kaland választásnál nem adja hozzá! Csak a Kaland befejezése után adja hozzá a bónusszal együtt. Pl.: nekem írja hogy 118 TP és a kaland végén kapok érte 165 TP. Ez csak egy példa :)

A játékban EXPENSIVE néven találtok meg! Ha bármi gondod van írj PM-et, vagy nyiss topicot és ha tudok segítek :D
Magyar Tanoth: 1.7.7_pl2 REV 7028

Robinator

Beginner

• Send private message

4

Monday, May 31st 2010, 2:35pm

az őrtoronmy meg a bástya értékei csak a kláncsatákban számítanak? mert ha igen, akkor 10es szint fölé nem érdemes vinni. mert mi jó származik abból, ha a Rend a top5ben bennevan? mindenki dicséri persze, de más előnye van?

5

Sunday, August 15th 2010, 10:22pm

tapasztalataim szerint igen! de fejleszteni kell különben nem tarható a jelenlegi helyezés és minél több a tag annál több a + sebzés/védekezés

6

Sunday, September 26th 2010, 7:32am

Eddig a kalandok végén nem írta ki a plussz TP-t, de megadta. Mostmár ki is írja.
Ami az Őrtronyot és a Bástyát illeti szerintem sincs értelme 10 fölé vinni, mert csak vérkő pazarlás. Inkább a háborús zászlót.
Szerver: HU V1
Név: tengerimalac
Szint: 8x
Vert dungeonok: 61
Kaliber tárgyak: 5
Rend: Végítélet :thumbsup:
www.tanoth.tar.hu

7

Sunday, September 26th 2010, 2:53pm

Szerintem ha olyan a rend, hogy mindig áramlik be a vérkő akkor érdemes mindent maxra vinni. A frissítés óta végre a ténylegesen kapott TP-t írja ki :D

A játékban EXPENSIVE néven találtok meg! Ha bármi gondod van írj PM-et, vagy nyiss topicot és ha tudok segítek :D

8

Monday, September 27th 2010, 6:33am

Ebben igazad van, mert ha sok a vérkő jól lehet fejleszteni.
Csak egy a baj, kevés a vérkő. :S
Szerver: HU V1
Név: tengerimalac
Szint: 8x
Vert dungeonok: 61
Kaliber tárgyak: 5
Rend: Végítélet :thumbsup:
www.tanoth.tar.hu

9

Monday, September 27th 2010, 2:35pm

Ha valaki erős rendet akar akkor annak zsebbe kell nyúlni :) Vagy találni olyan tagot aki hajlandó is tenni azért, hogy erős legyen a rend. A háborús zászlót mindenképpen ajánlott maxra vinni, mert gyorsabban fejlődnek a tagok, nagyobb szintűek, és az rendcsatában nagyon sokat számít!

powerricsi

Beginner

• Send private message

10

Wednesday, September 29th 2010, 4:10pm

Sziasztok!
Én is csináltam egy rendet,és igyekszünk felfele.
Viszont ugye a rendnek effektíve az egyén fejlődését hivatott segíteni. Ebben a játékban kicsit nekem úgy tűnik,hogy a rend kicsit inkább hátráltatja a fejlődést,mivel a rendek közötti háború,csak hírnév szerzésére jó,arany szerzésre nem.
Ezáltal a rend csak adományból vagy adóból tud fejlődni,amit ugye az egyén ad be,de így magára nem marad.
Tehát én hiányolom ezt a lehetőséget.

üdv powerricsi